fbpx
Termékcsoportok
Email

Alumark láncos zsaluzia

Az Alumark láncos zsaluzia a külső lamellás árnyékolók legújabb generációjához tartozik. Különlegessége, hogy forgatható és összegyűjthető alumínium lamelláit emelőszalagok és döntést végző létrák nélkül működtethetjük ugyanúgy, mint hagyományos zsaluziák esetében. Vizuálisan szabadabb, légiesebb megjelenést nyújt.

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Az Alumark láncos zsaluzia a Raffstore-ok, vagyis a külső lamellás árnyékolók legújabb generációjához tartozik. Különlegessége, hogy emelőszalagok és döntést biztosító létrák nélkül biztosítja a hagyományos raffstore-oknál megszokott működést. Alumínium lamellái forgathatók és összegyűjthetők, így nyújt vizuálisan szabadabb, légiesebb megjelenést, míg teljesen leengedett állapotban markáns designja zárt közeg hatását kelti. Lamellái megemelése alsó végállásban gátolva van, így egy szellőztetés esetén megfelelő akadályt biztosíthat besurranó tolvajok ellen, ugyanis a lamellák eltávolítása zajt kelthet.

A rendszer mozgatását a határozott megjelenésű lefutósínek rejtik. Egy láncos működtetés biztosítja a mozgató mechanizmust, zárt állapotban a feltolásgátlást.

A lamella csomag teherhordása öntartó jellegű, terheit a lefutósín profilra továbbítja – ennek ellenére nem beszélhetünk teljesen öntartó rendszerről, mert az opcionális tokozatot konzolozással tudjuk a teherhordó felülethez rögzíteni.

A hazai gyártásnak köszönhetően a zsaluzia ára rendkívül kedvező ár, érték arányt kínál.

Olyan függőleges nyílászárók esetén javasolt az alkalmazása, ahol fontos a magas esztétikai megjelenés. Akár betörésvédelmi funkcióval is rendelkezik.

 • azoknak akik „high end” megoldást keresnek zsaluziával történő árnyékoláshoz
 • akik a zsaluziák esetében általános emelőszalagok és mozgatólétrák nélküli működést részesítik előnyben
 • akik zavartalanabb kilátást kívánnak elérni

Alumark zsaluzia-rendszereink fejlesztésénél elsősorban azt a tartjuk szem előtt, hogy minél kompaktabb módon oldjuk meg a különböző rendszerek integrációját.

Az Alumark az Archishade Kft. saját márkája, amely saját fejlesztést és gyártást tartalmaz. A márkát azért hoztuk létre, hogy ismert nyugat európai gyártók termékeit, az ő licence-ük alapján, az eredetivel azonos minőségben, de annál kedvezőbb áron és feltételekkel tudjuk kínálni vevőinknek.

Az Archishade Kft. egy árnyékolástechnikai eszközöket tervező és gyártó vállalat, amely 12 éves szakmai múlttal rendelkezik. Cégünk az építészek, ingatlan beruházók és fejlesztők szakmai partnere. Az árnyékolástechnikai eszközök gyártását Magyarországon, hazai munkaerővel végezzük, de a folyamatban külföldi (cseh és német) partnereink is részt vesznek fékész termékeket szállításával.

S-Kompakt EVO öntartó zsaluzia

Fotók

Alumark láncos zsaluzia külső lamellás árnyékoló
Alumark láncos zsaluzia külső lamellás árnyékoló
Alumark láncos zsaluzia külső lamellás árnyékoló
Alumark láncos zsaluzia külső lamellás árnyékoló

Előnyök

 • Biztonság
  Alsó végállásban feltolásgátló (alulról nem feszíthető fel csak jelentős zajkeltéssel).
 • Letisztult megjelenés
  Nincsenek látható működtető elemek, sem emelőszalag, sem létra nem jelenik meg vizuálisan.
 • Minőség
  High-end megoldás
 • Elegáns megjelenés
  Légies megjelenést kölcsönöz az épületnek

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

Alumark katalógus
Alumark katalógus német nyelven
Alumark katalógus angol nyelven

Csomóponti rajzok

 • T90 látszó tokkal
  dwg
  pdf
 • T90 vakolható tokkal
  dwg
  pdf
 • T90 vízszintes metszet
  dwg
  pdf

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!