Termékcsoportok
Email

Alakos zsaluzia

Az alakos zsaluzia a négyzetestől eltérő nyílászárók árnyékolására használható külső árnyékoló. Két típusa érhető el, az egyik esetében a lamellacsomag elforgatható, de nem összegyűjthető, a másik esetében egyaránt elforgatható és összegyűjthető. Bizonyos alakzatok csak sodronyos megvezetéssel érhetők el.

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Korunk egyik építészeti kihívása a szabályos (négyzet) formáktól eltérő, alternatív megjelenésű, alakos formájú nyílászárók árnyékolása. E felületek esetén fix árnyékolásról vagy mozgatható típusúról beszélhetünk.
A mozgatható vagy kilátást segítő megoldások közül a zsaluzia biztosít megfelelő megoldást ezen formák lefedéséhez bizonyos keretek között.
Alakos zsaluzia ára tekintetében fontos szempont, hogy e termék előállításának magas az emberi munka igénye és csak bizonyos szög tartományban és méretek esetén készíthető el megbízhatóan. Ez a zsaluzia utólag is beépíthető.

E különleges zsaluzia a rajzok szerinti háromszög-, vagy trapéz alakú függőleges nyílászárók esetében alkalmazható.

Ajánljuk mindazoknak, akik háromszög vagy trapéz alakú, vagyis a négyzetestől eltérő formájú nyílászárót kívánnak árnyékolni.

Alumark zsaluzia-rendszereink fejlesztésénél elsősorban azt a tartjuk szem előtt, hogy minél kompaktabb módon oldjuk meg a különböző rendszerek integrációját.

Az Alumark az Archishade Kft. saját márkája, amely saját fejlesztést és gyártást tartalmaz. A márkát azért hoztuk létre, hogy ismert nyugat európai gyártók termékeit, az ő licence-ük alapján, az eredetivel azonos minőségben, de annál kedvezőbb áron és feltételekkel tudjuk kínálni vevőinknek.

Az Archishade Kft. egy árnyékolástechnikai eszközöket tervező és gyártó vállalat, amely 12 éves szakmai múlttal rendelkezik. Cégünk az építészek, ingatlan beruházók és fejlesztők szakmai partnere. Az árnyékolástechnikai eszközök gyártását Magyarországon, hazai munkaerővel végezzük, de a folyamatban külföldi (cseh és német) partnereink is részt vesznek fékész termékeket szállításával.

S-Kompakt EVO öntartó zsaluzia

Fotók

Alakos zsaluzia
Alakos zsaluzia
Alakos zsaluzia
Standard és Alakos zsaluzia
Alakos zsaluzia
Alakos zsaluzia
Alakos zsaluzia
Alakos zsaluzia

Előnyök

 • Hiánypótló
  Az alakos zsaluzia egy igazi „probléma megoldó termék”
 • Egyedi megoldások
  Lehetővé teszi a háromszög vagy trapéz alakú nyílászárók árnyékolását

Videók

Bemutatjuk Alumark zsaluziáinkat, melyek hazai, saját gyártásban készülnek.Termékelőnyök, gyártói tanácsok, referenciák, és betekintés a gyártási folyamatokba, mi zajlik a kulisszák mögött.

Alumark zsaluziáink hazai gyártása.

Zsaluzia választási szempontok.

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

Alumark katalógus
Alumark katalógus angol nyelven
Alumark katalógus német nyelven

Minőségi tanúsítványok

 • Alumark standard zsaluziák teljesítmény nyilatkozat
  pdf
 • Alumark F-80 zsaluzia teljesítmény nyilatkozat
  pdf
 • Alumark műszaki bevizsgálási jegyzőkönyv (angol és német nyelven)
  pdf
  pdf
 • Geiger adatlap
  pdf

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!