Termékcsoportok
Email

Milyen szerepet tölt be az Archishade Kft. a hazai piacon?

Cégünket több, az építőipari kereskedelemben már tapasztalt és a magas minőség mellett elkötelezett cég hívta életre, hogy hatékony támogatással segíthessük építész és beruházó partnereinket az árnyékolástechnika iparágban. Az Archishade, az árnyékolás, a természetes szellőzés és e területek vezérléseiben, valamint a homlokzatburkolati rendszerek innovatív termékeivel kínál átfogó megoldásokat a természetes klímaszabályozásra.

Miben nyújt a cég többet, mint az árnyékolástechnikai piac egyéb szereplői?

Tapasztalatból merítettünk. Hosszú évek során azzal a ténnyel találtuk magunkat szembe, hogy nincs olyan cég ma Magyarországon, amely az ügyfelet úgymond külső szemlélőként, a beruházás teljes folyamata alatt, minden területen szakértelemmel végig tudja kísérni. Mindenki a saját szakágára koncentrál, így sokszor az adott területen ugyan kiváló minőségű, de végeredményben össze nem illő, nem egységes rendszer kerül megvalósításra. Ezért úgy gondoljuk, hogy az Archishade hiánypótló a piacon, hiszen ügyfeleink élvezhetik annak előnyeit, hogy egyedülálló módon, egyetlen szakértő csapat támogatásával gondolhatják át és valósíthatják meg projektjeiket annak érdekében, hogy energetikailag hatékony és modern megoldások kerüljenek betervezésre és megvalósításra. Külön kezelve az egyes területeket: szakmai segítséget tudunk nyújtani a beruházónak, az építésznek, árnyékolási termékek értékesítőinek, valamint ezen termékek kivitelezőinek. Műszaki támogatást várhatnak tőlünk az épületfelügyeleti és vezérlési rendszerek, valamint a természetes szellőztetési és homlokzatburkolati rendszerek tervezésében, az energetikai szempontokat szem előtt tartva.

Hogyan működik mindez a gyakorlatban?

Jellemzően az építésztől vagy beruházótól érkezik a megkeresés, mely lehet egy igény vagy egy probléma, amire megoldást keresnek. Személyes konzultáció során termékjavaslatokat teszünk, melyek észszerű kereteken belül, normál, napi léptékkel megvalósíthatók, energetikai és költséghatékonyak, viszont a beruházói és üzemeltetői szempontból nem járnak kompromisszummal. Első körben reprezentáljuk a termék megjelenését, lehetséges beépítését műszaki adatokkal, rajzokkal, csomópontokkal, képekkel, majd szaktanácsadás keretében felkészítjük az érintetteket a kivitelezési eljárásról. E konzultáción való részvételt különösen javasoljuk az építésznek is, hogy ne lehessenek téves elképzelései a tervezés során, ne ütközzön nehézségbe a kivitelezéskor. Majd előzetes árajánlatok, költségvetések készülnek. Ezt követően vesszük fel a kapcsolatot a kivitelezővel, illetve ebben a szakaszban vonjuk be a szakipart is, mint az árnyékolástechnikai termékek, szellőzés, homlokzatburkolat és vezérlés területeket – mely saját pálya –, illetve a külsős szereplőket: mint a nyílászáró cégek, homlokzatépítő, hőszigetelési szakipar, kőműves, villanyszerelő, szárazépítő, burkoló stb. Az egyeztetéseket követően megkezdődik a termékek gyártási folyamata, melyet szintén mi végzünk. A termékek beépítése során az Archishade szerepe, az árnyékolástechnikai kivitelező cég beszállítója és szaktanácsadója. Bizonyos esetekben – kapacitás és projekt függvényében – a szakkivitelező cég is mi vagyunk. A projekt felügyeletét helyszínen vagy távfelügyelettel végezzük – ahogyan a munka megkívánja. Az üzemeltetésre és karbantartásra alvállalkozókat tudunk bevonni. Teljesen átfogó munka történik annak érdekében, hogy energiahatékony, költségkímélő eredmény szülessen, stílusos épületmegjelenéssel, a megbízók hosszú távú elégedettségére.

Milyen biztonságot jelent a beruházóknak, építészeknek az Archishade márkanév?

Beszállító partnereink között olyan Európa szerte elismert márkák szerepelnek, mint a Heroal, a Becker, a Renson, a Varisol, a DFM, a Vestamatic, vagy a hazánkban széles körben elismert anyavállalatunk, az Atenád Kft. Ezen cégek hírneve, és saját meggyőződésünk is köt bennünket, hogy kizárólag magas minőséget képviselő termékek kerüljenek be a dinamikusan fejlődő termékkínálatunkba.

Mi az Archishade missziója?

Energiatudatosság – Modern árnyékolók – Elégedett megbízók. A környezettel kapcsolatos kérdések szinte napirendi pontok egy vállalat életében, hiszen egyre nagyobb kihívás az épület fenntarthatóságának és energiahatékonyságának megoldása. Termékkínálatunk innovatív rendszerei segítenek csökkenteni az energiafelhasználást és az ezzel járó költségeket, továbbá megnövelik az árnyékolóinkkal védett berendezéseinek élettartamát. Mind az árnyékolás, mind a természetes szellőztetés alapvető tervezési kérdés. Hisszük, hogy az innovatív és energiatudatos árnyékolási megoldásokon munkálkodó építész elősegíti az építési projektek jobb megtérülését és a megbízók hosszú távú elégedettségét. Különösen, ha ehhez megfelelő, biztonságot nyújtó, szakértő partnert választ.

Ahol már találkozhatott velünk

A hatékony külső árnyékolás esztétikuma

Pólus Károly építésszel készített interjúnk a projektről „A...

Pólus Károly építész saját ingatlatanának tervezése, árnyékolása

Az építész házának árnyékolásáról, az OCTOGON 178-as...

Archishade árnyékolók egy óbudai luxus ingatlanon

A Szép Házak magazin "Szín- és formaváltás" c. cikke 2021/3....

Energiatudatos, egyedülálló árnyékolók az Archishade-től

Az Octogonban olvasható cikket a projektről "Energiatudatos,...

Óbudai magáningatlan teljeskörű árnyékolás tervezése

A projektről készült kisfilm a Viasat3 műsorán is. Nézze meg...

A Donautica napvédelme az építészeti arculat lényeges része is

A projekt további részleteiről olvashat az Octogon weboldalán...

Budai villaépület projekt

A projektről és a zsaluziáinkról készült kisfilmünk a Viasat3...

Alumark zsaluziák, avagy luxus a budai hegyekben

"Szép Házak" magazin "Szemezés a tájjal" c. cikke 2021/1....

Egy villaépület rejtőzködő kulcsszereplője

A projektről bővebben olvashat "Egy villaépület rejtőzködő...

Pólus Károly

“Hónapokon át tartó piackutatás után arra a következtetésre jutottunk, hogy ár/érték arányban az Archishade rendelkezik a legmegfelelőbb kínálattal. Profi személyzet, kiváló kivitelezés, elsőosztályú anyagok. A kivitelező srácok remek csapatot alkotnak, gördülékenyen, precízen, pontosan és nagyon tisztán dolgoztak. A megbeszélt időpontot korrektül tartva, percre pontosan átadva kaptuk meg a pergola beépítését.

A lehető legjobb döntés volt részünkről hogy ezt a céget választottuk, nagyon elégedettek vagyunk a munkával. Semmilyen rejtett költséget nem tartalmazott a pergola kialakítása, és soha nem éreztük egy pillanatra sem, hogy számunkra fölösleges dolgokat próbáltatok volna eladni.

Csak ajánlani tudjuk a céget és a terméket mindenkinek!”

Pesti Zoltán
Gringos Cantina, Szeged

pesti_zoltan

Legyen Partnerünk!

„A professzionális árnyékolás és természetes szellőzés alapvetően tervezési kérdés. Tervezzünk együtt!”

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!