Termékcsoportok
Email

W550 Zip motoros mozgatású üvegtető feletti árnyékoló - "A nagy télikert árnyékoló"

A W550 Zip termék az egyik legnépszerűbb üvegtető fölé szerelhető textilárnyékoló, mely elérhető vezetékes motoros vagy rádiós motoros működtetéssel is. A zip-es technológiának köszönhetően a szerkezet kiemelten szélálló, így magasabb épületeken lévő építmények (télikert, pergola) fedésére is kíválóan alkalmas. A német Varisol által kifejlesztett technológiának köszönhetően a szerkezet kifejezetten halk, a textil pedig mindig optimálisan feszes marad. A motoros kivitel lehetővé teszi az okos otthon rendszerbe integrálhatóságot, akár hang irányítással is működtethető.

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

A Varisol W550 Zip motoros működtetésű üvegtető, vagy pergola feletti textil árnyékoló, mely a piacon egyedülálló gyártástechnológiai tulajdonságokkal rendelkezik a nagyméretű üvegfelületel lefedésére. Elsődlegesen télikertek, üvegfedésű / polikarbonát fedésű előtetők, vagy pergola fölé szerelve. A záróléc ezen szerkezet esetén is a lefutósínek végéig közlekedik.

Üvegtető vagy polikarbonát tető, esetleg meglévő pergola fölé alkalmazható, nem vízálló textilárnyékoló.

Minden magánszemély és / vagy vállalkozás számára, ahol kiemelten fontos a szélállóság, a nagy felületek lefedésére alkalmas termék elérhetősége és a ZIP-es technológia megléte, vagyis a fényrés mentes megvezetés jellemzője.

A Varisol egy német gyártó cég, mely többek között télikertek árnyékolók gyártásával foglalkozik. A cég 1965-ös indulása óta törekszik a tökéletes napellenzők kialakítására, melyeket a magas minőség, a legnagyobb lehetséges kényelem, könnyű telepíthetőség és biztonságos napvédelem jellemeznek. A Varisol alapvetően egy családi vállalkozás, mely mára nagyjából 250 alkalmazottat foglalkoztat. A gyártás házon belül történik kb. 10,000 m2 területen , így lehetőségük van megfigyelni a teljes gyártási folyamatot, ezáltal pedig koncentrálni a magas elvárásokra. A Varisol kizárólag különleges viszonteladó partnerekkel működik együtt, így képes a német gyártású napellenzőiket 18 különböző országba eljuttatni világszerte.

Az igények felmérése és pontosítása után, mely az alapvető műszaki paraméterek tisztázását jelenti nagy hangsúlyt kell fektetni a rögzítési pontok és a gyártási méretek meghatározására a kivitelezés teljes koordinációja mellett.

Fotók

W550 ferde síkban szerelhető textilárnyékoló
W550

Előnyök

 • Egyszerű, mégis prémium
  Egyszerűsített üvegfelület fölötti, ellenfeszített szerkezet, kiváló ár/érték aránnyal.
 • Időjárásálló szerkezet
  Mivel kültéri árnyékoló a speciálisan porszórt profilok és az UV álló textilek lehetővé teszik a hosszantartó használatot.
 • Színválaszték
  Minden RAL-színben elérhető, vagy akár Tiger lakkozással is (érdes felületű desinglakkozás).
 • Működtetés
  Kizárólag motoros verzióban érhető el, vezetékes vagy rádiós motorral szerelve, mely okosház integrációra is képes.
 • Széles textilválaszték
  A választható alaptextileken kívűl speciális üvegszálas textillel is rendelhető az árnyékoló korlátozott mérethatárokon belül.
 • Nagy felületek fedhetők le a segítségével.

Videók

Ahhoz, hogy télikertünket egész évben kényelmesen tudjuk használni, elengedhetetlen a megfelelő árnyékolás. A melegebb, napsütéses napokon egy ilyen üvegfallal és üvegtetővel rendelkező szerkezet elviselhetetlenül fel tud melegedni, így elsősorban kültéri árnyékolók alkalmazása javasolt, hiszen ezek még azelőtt felfogják a hőt, hogy az elérné az üvegfelületet.

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

Varisol katalógus

Csomóponti rajzok

 • Részletrajzok
  pdf

Minőségi tanúsítványok

 • Teljesítmény nyilatkozat
  pdf

Szerelési útmutatók

 • Szerelési útmutató egymezős szerkezethez
  pdf

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Technikai képek (részletfotók)

W550
W550
W550
W550
W550
W550
W550
W550
W550
Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!