Termékcsoportok
Email

T90 kézi mozgatású tetőfedés teraszra

A T90 a teraszok tetőfedésének bevezető kategóriás terméke, mely kézi működtetéssel érhető el, ennek köszönhetően biztosított a kiváló ár/érték arány. E szerkezet esetében a textil az üvegfelület alatt fut. A német Varisol által kifejlesztett technológiának köszönhetően a szerkezet kifejezetten halk, a textil pedig mindig optimálisan feszes marad.

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

A Varisol T90-es kézi, hajtókaros működtetésű üvegtető, vagy pergola alatti textilárnyékoló. Közvetlenül a védőtető alá szerelve.

Üvegtető vagy polikarbonát tető alatt alkalmazható, nem vízálló textilárnyékoló.

A szerkezet alapára a legköltséghatékonyabb megoldást keresők számára javasolt, amely minden olyan árnyékolandó teraszhoz / télikerthez lett tervezve kizárólag fedett tető alatti használatra, ami üveg- esetleg polikarbonát, esetleg egyéb más esőálló anyagból készül.

A Varisol egy német gyártó cég, mely többek között télikertek árnyékolók gyártásával foglalkozik. A cég 1965-ös indulása óta törekszik a tökéletes napellenzők kialakítására, melyeket a magas minőség, a legnagyobb lehetséges kényelem, könnyű telepíthetőség és biztonságos napvédelem jellemeznek. A Varisol alapvetően egy családi vállalkozás, mely mára nagyjából 250 alkalmazottat foglalkoztat. A gyártás házon belül történik kb. 10,000 m2 területen , így lehetőségük van megfigyelni a teljes gyártási folyamatot, ezáltal pedig koncentrálni a magas elvárásokra. A Varisol kizárólag különleges viszonteladó partnerekkel működik együtt, így képes a német gyártású napellenzőiket 18 különböző országba eljuttatni világszerte.

Az igények felmérése és pontosítása után, mely az alapvető műszaki paraméterek tisztázását jelenti nagy hangsúlyt kell fektetni a rögzítési pontok és a gyártási méretek meghatározására a kivitelezés teljes koordinációja mellett.

Fotók

álláscover
v2
T90 üveg alá szerelhető, kézi mozgatású tetőfedés teraszra

Előnyök

 • Egyszerű, mégis prémium
  Egyszerűsített üvegfelület alatti, ellenfeszített szerkezet.
 • Védett szerkezet
  Az árnyékoló a felszerelés módjából adódóan nincs kitéve az időjárás viszontagságainak.
 • Színválaszték
  Minden RAL-színben elérhető, vagy akár Tiger lakkozással is (érdes felületű desinglakkozás).
 • Vonzó ár/érték arány
  A saját kategóriájában a T90 a legkedvezőbb árfekvéssel elérhető belső télikert árnyékoló.

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Technikai képek (részletfotók)

v9
v8
v1
v2
v3
v4
v5
v6
v7
Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!