Termékcsoportok
Email

Topfix télikert árnyékoló

A Topfix egy extrém szélálló képességgel bíró kültéri textilárnyékoló szerkezet, melyet elsősorban télikertek és ferde síkú tetőablakok árnyékolására fejlesztettek ki. A tökéletes ellenfeszítésnek köszönhetően a textil nem zörög, nem szakad.

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

A Topfix® a világon az első igazán szélálló télikert árnyékoló, mely a Fixscreen®-ekhez hasonlóan árnyékoló széleihez rögzített innovatív ZIP rendszert alkalmaz, amely állandóan a rendszer oldalsínjeiben tartja az árnyékolót, így biztosítva annak szélállóságát és teljesen zárt állapotban a rovarvédelmet. A Topfix® változatos kialakítási lehetőségeinek, hatalmas szövet színválasztékának köszönhetően szinte bármilyen építészeti környezetbe harmonikusan illeszthető.

Télikertek, bevilágítók, nagy üvegfelületek árnyékolására, ahol kifejezetten elvárás a nagy szélállóság. (max. 120 km/h)

Minden olyan magánszemély / vállalat számára, ahol elsődleges fontosságú a prémium, megbízható minőség, a magas műszaki tartalom és erős szervíz háttér ha télikert vagy bevilágító árnyékolásáról van szó. Ahol elsősorban a nagy szélállóság kifejezetten feltétel a télikert árnyékolók spektrumában a széles textil és profil színkínálat mellett.

A Topfix, Topfix Max és Topfix Max F télikert rendszerét az évszázados múltra visszatekintő belga cég, a RENSON fejlesztette ki.

A Renson a kezdetektől fogva diktálja a trendet a világpiacon a hasonló jellegű árnyékolók körében, kitűnve a folyamatos fejlesztéseivel a versenytársaktól.

A termék gyártási méreteiből adódóan, a szerelési körülmények függvényében (például dőlésszög) jól átgondolt és tervezett műszaki egyeztetést követően adható gyártásba a szerkezet.

Fotók

Topfix egy budai tetőablakon
Topfix télikert árnyékoló, egy budai tetőablakon
Topfix télikert árnyékoló
Topfix télikert árnyékoló, egy budai tetőablakon
Topfix télikert árnyékoló

Előnyök

 • Nagy szélállóság
  A ZIP rendszernek köszönhetően akár 120km/h-s széllökéseknek is ellenáll a textil.
 • Széles választék
  Széles spektrumú választék szerkezet és textil színválaszték terén.
 • Magas minőség
  Magas műszaki tartalom, erős profilrendszer.
 • Megbízhatóság
  Megbízható szervíz háttér, technikai támogatás, tervezői segédlet.

Videók

Ahhoz, hogy télikertünket egész évben kényelmesen tudjuk használni, elengedhetetlen a megfelelő árnyékolás. A melegebb, napsütéses napokon egy ilyen üvegfallal és üvegtetővel rendelkező szerkezet elviselhetetlenül fel tud melegedni, így elsősorban kültéri árnyékolók alkalmazása javasolt, hiszen ezek még azelőtt felfogják a hőt, hogy az elérné az üvegfelületet.

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

Topfix angol prospektus

Csomóponti rajzok

 • zip

Minőségi tanúsítványok

 • pdf

Szerelési útmutatók

 • Teljesítmény nyilatkozat angol nyelven
  pdf

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Technikai képek (részletfotók)

topfix4
topfix5
topfix1
topfix2
topfix
topfix3
Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!