Termékcsoportok
Email

T350 prémium üvegtető alatti árnyékoló

A T350 a Varisol legnagyobb tetőárnyékolója, mely alkalmas teraszok lefedésére. ZIP technológiájának köszönhetően magas szélálló képességgel bír, illetve nincs fényrés az textil és a sínek között. Igény esetén felszerelhető függőleges árnyéktoldattal is. A német Varisol által kifejlesztett technológiának köszönhetően a szerkezet kifejezetten halk, a textil pedig mindig optimálisan feszes marad.

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

A Varisol T350 ZIP üvegtető alatti belső árnyékoló, ami ZIP-es megvezetésű, vagyis a textil és a lefutósín között nem található technikai fényrés. Az árnyékoló tokjába intelligens feszítő rendszer van beépítve, amely optimális szövetfeszítést biztosít a T350 ZIP textiljének behúzásakor és kihúzásakor.

Ahol elvárt, hogy az árnyékoló nagy üvegfelületek belső árnyékolására legyen alkalmas, kizárólag motoros működtetéssel. Javasolt az alkalmazása olyan esetekben, amikor fontos, hogy a lefutósín és a textil között ne jelenjen meg fényrés.

Minden magánszemély / vállalat számára, ahol szükség van olyan üveg- / polikarbonát tető belső árnyékolására, melynél fontos az optimális és változatos rögzítés lehetősége egy kifejezetten nagy felület befedésére.

A Varisol egy német gyártó cég, mely többek között télikertek árnyékolók gyártásával foglalkozik. A cég 1965-ös indulása óta törekszik a tökéletes napellenzők kialakítására, melyeket a magas minőség, a legnagyobb lehetséges kényelem, könnyű telepíthetőség és biztonságos napvédelem jellemeznek. A Varisol alapvetően egy családi vállalkozás, mely mára nagyjából 250 alkalmazottat foglalkoztat. A gyártás házon belül történik kb. 10,000 m2 területen , így lehetőségük van megfigyelni a teljes gyártási folyamatot, ezáltal pedig koncentrálni a magas elvárásokra. A Varisol kizárólag különleges viszonteladó partnerekkel működik együtt, így képes a német gyártású napellenzőiket 18 különböző országba eljuttatni világszerte.

Az igények felmérése és pontosítása után, mely az alapvető műszaki paraméterek tisztázását jelenti nagy hangsúlyt kell fektetni a rögzítési pontok és a gyártási méretek meghatározására a kivitelezés teljes koordinációja mellett.

Fotók

T350 üvegtető alatti prémium árnyékoló, függőleges árnyéktoldattal
T350 üvegtető alatti prémium árnyékoló, függőleges árnyéktoldattal
T350 üvegtető alatti prémium árnyékoló, függőleges árnyéktoldattal
v2
v1
T350 üvegtető alatti prémium árnyékoló

Előnyök

 • Fényzárás
  Nincs fényrés a textil és lefutósín között.
 • Nagy területek lefedhetők
  Nagy területet képes lefedni egy, illetve két mezővel.
 • Szín- és textilválaszték
  Számos textillel kérhető, Soltis üvegszálas textil is kérhető az árnyékolóba (max. 4500x4000 mm). Az alapszíneken kívül kérhető egyéb szín a Varisol RAL színpalettája alapján.
 • Működtetés
  Kérhető vezetékes és rádiós motoros verzióban.
 • Árnyéktoldat kérhető
  2000 mm-es hosszúságú leengedhető árnyékoldat kérhető az árnyékolóba opciós tételként.
 • Rögzítés
  Változatos rögzítési lehetőségek.

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Technikai képek (részletfotók)

v7
v8
v9
v1
v2
v3
v4
v5
v6
Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!