Termékcsoportok
Email

M893 - A háromszög formájú textilárnyékoló

Prémium minőségű háromszögletű kültéri textilárnyékoló, mely tökéletes választás csúcsos ablakokhoz vagy üvegtetőkhöz. Az erős tok megvédi a textilt a szennyeződésektől. A rendszer garantálja, hogy a textil minden állásban tökéletesen feszes maradjon.

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

Az M893-as az egyetlen általunk ismert korrekt háromszög alakú textil árnyékolási megoldás a piacon. Anyaghasználatát magas minőségnek és a több év tizedes német szakértelemnek köszönhetjük. A lefutósínek mellett a megvezetésről és kihúzásról acél sodronyok gondoskodnak.

Ez a típus egyaránt alkalmazható horizontális és vertikális árnyékoló szerkezetként így adva több játék teret az építészeti tervezés során.

Minden olyan bevilágító (üveg vagy polikarbonát) árnyékolására (függőleges vagy vízszintes), mely megköveteli a háromszög formát, a maximális mérettartományokon belül.

Minden olyan bonyolult és kivételes tetőformákra, ahol jelen van a háromszög formájú nyílászáró, melynél szükség van egy olyan árnyékolástechnikai termékre, ami hatékonyan képes lefedni az adott területet.

A 4. generációs családi vállalkozásként a Markilux közel 50 éve gyárt olyan napellenzőket, amelyek az egyik legmagasabb színvonalat képviselik. Ami a markiluxot egyedivé teszi, az a tervezői minőségű napellenzők és a napellenzőhuzatok szövésének egy fedél alatt történő kombinációja, ezért valóban „Made in Germany” a vállalat az utolsó részletig.

A háromszög formavilág esetében rendkívül körültekintően kell az árnyékoló telepítési lehetőségét mérlegelni / megtervezni, mely nem nyújt 100 %-os napvédelmet, mivel a felhúzott állapotában a termék egy 25 cm-es sávban háromszög formában, a záró technológia miatt fényrést generál a lefutósín és a textil között.

Fotók

m893_vizjel3
M893 háromszög árnyékoló
M893 háromszög árnyékoló
m893_vizjel2

Előnyök

 • Alakos kialakítás
  Lehetőséget biztosít olyan nyílászárók vagy egyéb bevilágítók árnyékolására, melyek megkívánják a háromszög formát.
 • Sokrétű felhasználhatóság
 • Széles választék
  Az árnyékoló széles spektrumú textil és szín választékkal érhető el.
 • Okos otthon kompatibilis
  Az árnyékoló kizárólag motorizáltan működtethető, így intelligens otthon rendszerbe is integrálható.

Videók

Ahhoz, hogy télikertünket egész évben kényelmesen tudjuk használni, elengedhetetlen a megfelelő árnyékolás. A melegebb, napsütéses napokon egy ilyen üvegfallal és üvegtetővel rendelkező szerkezet elviselhetetlenül fel tud melegedni, így elsősorban kültéri árnyékolók alkalmazása javasolt, hiszen ezek még azelőtt felfogják a hőt, hogy az elérné az üvegfelületet. Ehhez alakos nyílászárók esetén tökéletes megoldást nyújt az M893.

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

Minőségi tanúsítványok

 • Teljesítmény nyilatkozat
  pdf

Szerelési útmutatók

 • Szerelési útmutató
  pdf

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Technikai képek (részletfotók)

m893_4v
m893_5v
m893
m893_1
m893_2
m893_3
Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!