Termékcsoportok
Email

T200 motoros mozgatású üvegtető alatti árnyékoló

A T200 az egyik legnépszerűbb üvegtető alá szerelhető textilárnyékoló, mely elérhető motoros vagy kézi működtetéssel. Igény esetén felszerelhető függőleges árnyéktoldattal is. A német Varisol által kifejlesztett technológiának köszönhetően a szerkezet kifejezetten halk, a textil pedig mindig optimálisan feszes marad. Motoros kivitelben okos otthon rendszerbe integrálható, akár hang irányítással is működtethető.

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

A Varisol T200-as motoros működtetésű üvegtető, vagy pergola alatti textil árnyékoló. Közvetlenül a védőtető, vagy pergola alá szerelve. A záróléc ezen szerkezet esetén a lefutósínek végéig közlekedik.

Üvegtető vagy polikarbonát tető alatt alkalmazható, nem vízálló textilárnyékoló.

Minden magánszemély / vállalat számára, ahol szükség van olyan üveg- / polikarbonát tető belső árnyékolására, melynél fontos az optimális és változatos rögzítés lehetősége egy kifejezetten nagy felület befedésére.

A Varisol egy német gyártó cég, mely többek között télikertek árnyékolók gyártásával foglalkozik. A cég 1965-ös indulása óta törekszik a tökéletes napellenzők kialakítására, melyeket a magas minőség, a legnagyobb lehetséges kényelem, könnyű telepíthetőség és biztonságos napvédelem jellemeznek. A Varisol alapvetően egy családi vállalkozás, mely mára nagyjából 250 alkalmazottat foglalkoztat. A gyártás házon belül történik kb. 10,000 m2 területen , így lehetőségük van megfigyelni a teljes gyártási folyamatot, ezáltal pedig koncentrálni a magas elvárásokra. A Varisol kizárólag különleges viszonteladó partnerekkel működik együtt, így képes a német gyártású napellenzőiket 18 különböző országba eljuttatni világszerte.

Az igények felmérése és pontosítása után, mely az alapvető műszaki paraméterek tisztázását jelenti nagy hangsúlyt kell fektetni a rögzítési pontok és a gyártási méretek meghatározására a kivitelezés teljes koordinációja mellett.

Fotók

T200 üveg alá szerelhető textilárnyékoló
T200 üveg alá szerelhető textilárnyékoló
T200 üveg alá szerelhető árnyékoló, függőleges árnyéktoldattal

Előnyök

 • Egyszerű, mégis prémium
  Egyszerűsített üvegfelület alatti, ellenfeszített szerkezet, kiváló ár/érték aránnyal.
 • Védett szerkezet
  Mivel védett módon van felszerelve, így nincs kitéve az időjárás viszontagságainak.
 • Színválaszték
  Minden RAL-színben elérhető, vagy akár Tiger lakkozással is (érdes felületű desinglakkozás).
 • Működtetés
  Mivel rendszerint az árnyékoló olyan helyen van felszerelve, ahol a kézi működtetés nehézkes, így az árnyékoló motoros működtetéssel rendelkezik. Természetesen rendelhető kézi hajtókaros működtetéssel is.
 • Árnyéktoldattal is kérhető
  Max. 2 méterig leengedhető függőleges árnyéktoldattal is kiegészíthető. Az árnyéktoldat kizárólag hajtókarral működtethető.
 • Nagy területek fedhetők le a segítségével

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Technikai képek (részletfotók)

v3
v4
v5
v6
v1
v2
Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!