Termékcsoportok
Email

F100

Kompakt függőleges árnyéktoldat, mely a vízszintes üveg alatt elhelyezkedő textilárnyékolókat egészíti ki. Kivédi az alacsonyan érkező napsugarakat és kellemes megvilágítást biztosít. Praktikus, sokoldalú, ugyanakkor elegáns megjelenést biztosít.

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánljuk?

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

Az F100-as függőleges árnyékoló egy kompakt és rendkívül esztétikus megoldást kínál teraszok elülső és oldalsó részeinek, valamint ablakok árnyékolására.

A Varisol egy német gyártó cég, mely többek között télikertek árnyékolók gyártásával foglalkozik. A cég 1965-ös indulása óta törekszik a tökéletes napellenzők kialakítására, melyeket a magas minőség, a legnagyobb lehetséges kényelem, könnyű telepíthetőség és biztonságos napvédelem jellemeznek. A Varisol alapvetően egy családi vállalkozás, mely mára nagyjából 250 alkalmazottat foglalkoztat. A gyártás házon belül történik kb. 10,000 m2 területen , így lehetőségük van megfigyelni a teljes gyártási folyamatot, ezáltal pedig koncentrálni a magas elvárásokra. A Varisol kizárólag különleges viszonteladó partnerekkel működik együtt, így képes a német gyártású napellenzőiket 18 különböző országba eljuttatni világszerte.

Fotók

F100 árnyéktoldat

Előnyök

 • Kompakt kialakítás és rendszer
  A legjellemzőbb méretek (akár 6 m szélességig és 3 m magasságig) mind vezetősínes, mind sodronyos kivitelben elérhetőek, és rengeteg rögzítési megoldással kombinálhatóak.
 • Keskeny tokrendszer
  Keskeny tokrendszer még a nagy méretek esetében is: a tokméret a konzolokkal együtt is csak 73 mm x 84 mm (magasság x mélység).
 • Széles színválaszték
  Minden RAL-színben elérhető, vagy akár Tiger lakkozással is (érdes felületű desinglakkozás).
 • Motoros működtetés
  A kis méretű tok ellenére az árnyékoló motoros működtetéssel rendelkezik.

Tulajdonságok

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Technikai képek (részletfotók)

f100_4
f100_5
f100_6
f100_1
f100_2
f100_3
Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!