Termékcsoportok
Email

SWR100 oldalárnyékoló

Az SWR100 oldalárnyékoló egy kézzel működtethető, vízszintesen elhúzható, tokozott textilárnyékoló, elsősorban teraszok oldalárnyékolására. E praktikus textil árnyékoló segítségével könnyedén kialakítható privát szféra a teraszon vagy pergola alatt is, hiszen távol tartja a kíváncsi tekinteteket, miközben hatékonyan véd az alacsonyan, oldalról érkező napsugarak ellen.

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

A Varisol SWR100-as egy teljesen tokozott textil oldalárnyékoló, mely kézi erővel húzható ki és akasztható az erre kialakított rendszer elembe.

A praktikus SWR100 oldalárnyékoló segítségével könnyedén kialakítható privát szféra a teraszon vagy pergola alatt is, hiszen távol tartja a kíváncsi tekinteteket, miközben hatékonyan véd az alacsonyan, oldalról érkező napsugarak ellen.

Minden olyan területre, ahol fontos szempont a vízszintesen működtethető oldalzárás mint megoldás, mely könnyen, gyorsan telepíthető terméket jelent. Meglévő teraszárnyékolók kiegészítő, oldalárnyékoló elemeként is tökéletes választás lehet.

Minden olyan ügyfél számára, ahol elvárás, hogy elektromos kiépítés nélkül oldalárnyékoló elemet lehessen telepíteni.

A Varisol egy német gyártó cég, mely többek között télikertek árnyékolók gyártásával foglalkozik. A cég 1965-ös indulása óta törekszik a tökéletes napellenzők kialakítására, melyeket a magas minőség, a legnagyobb lehetséges kényelem, könnyű telepíthetőség és biztonságos napvédelem jellemeznek. A Varisol alapvetően egy családi vállalkozás, mely mára nagyjából 250 alkalmazottat foglalkoztat. A gyártás házon belül történik kb. 10,000 m2 területen , így lehetőségük van megfigyelni a teljes gyártási folyamatot, ezáltal pedig koncentrálni a magas elvárásokra. A Varisol kizárólag különleges viszonteladó partnerekkel működik együtt, így képes a német gyártású napellenzőiket 18 különböző országba eljuttatni világszerte.

Ha széles textilkínálattal, gyorsan telepíthető kézi vezérlésű, változatos telepítési lehetőségek rendelkező oldalárnyékolóra van igény az SWR100 jó választás lehet.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!