Termékcsoportok
Email

Skye

150°-ban elforgatható, illetve teljesen elhúzható lamellákkal felszerelt pergola, a bioklimatikus rendszerek csúcsmodellje. Integrált vízelvezető rendszerrel van felszerelve, illetve különböző oldalzárások választhatók hozzá, így minden időjárási körülmények között jól kihasználható.

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

Alumínium lamellás, forgatható és eltolható tetővel rendelkező kerti ,- és teraszárnyékoló, integrálható oldalelemekkel kombinálhatóan. Szabadalmaztatott S-DRIVE technológia a lamellák megbízható működéséért.

A tetőt alkotó lamellák dőlésszöge a kívánt árnyékolásnak és szellőzésnek megfelelően állítható. Zárt állapotban a tető teljes mértékben esőálló. Még heves záporok esetén is hatékonyan vezetik el a rejtett vízelvezető csatornák a csapadékot a pillérekbe. Amikor eső után kinyitjuk a lamellákat a csapadék elvezető rendszer a még rajtuk maradt vizet is az oldalsó csatornákba vezeti, hogy megvédje bútorainkat a lecsöppenő nedvességtől.

Az igényes mérnöki megoldások a befejező munkák minőségét is meghatározzák.

Például minden rögzítést elrejtettek, az összes elektromos kábel a szerkezetbe integráltan fut, még a padló rögzítései is észrevétlenek. Az oszlopokban a rejtett vízelvezetés PVC csőben fut és kerül kivezetésre akár észrevétlen módon is. A magas minőségű anyagok a karbantartási szükségletet minimalizálják, és egyúttal rendkívüli tartósságot garantálnak. A színvilág rendkívül széles palettája és a számtalan lehetőség amivel testre szabhatjuk, alkalmassá teszi, hogy bármilyen építészeti stílushoz harmonikusan illeszkedjen.

Weboldalunkra nem kerül fel a rendszer összes részlete azok összetettsége okán.

A szerkezet pontos és hiba mentes betervezéséhez és részletek tisztázásához javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot építész szaktanácsadó kollégáink egyikével.

Skye típus esetén lehetőségünk van a lamellák forgatásán felül összehúzásukra is, biztosítva a kellő napfényt a teraszon, például napozáshoz. A lamellák mozgatását biztosító mechanizmus több évnyi fejlesztés és tesztelés eredménye. Az alapelv egy összetett  mechanizmus amely fagyban és koszosodás után is magabiztosan mozgatja lamellázatát. A mozgatást nem gurtnik és csőmotorok biztosítják, hanem orsós művek, speciális mozgatást biztosító kocsik.

Tartószerkezetét és sarok merevségét a Camargue-nál megismert elv biztosítja, a szerkezet szabadon álló sarok pontjait a víz elvezetésre és oldalsó árnyékolók megvezetésére alkalmas oszlopok biztosítják, melyek sarok merev kapocslattal rögzülnek rejtett módon a lamellákat körbe fogó gerendázattal.

A termék olyan ügyfeleknek nyújt tökéletes megoldást, akik szeretnék olyan módon kibővíteni kültérre a

falakkal határolt lakóterüket, hogy az a teraszukon is minden igényre kiterjedve védelmet tudjon nyújtani, legyen akár hó, szél, napsütés elleni védelem.

 

A Skye teraszárnyékoló rendszerét az évszázados múltra visszatekintő belga cég, a RENSON fejlesztette ki.

A Renson a kezdetektől fogva diktálja a trendet a világpiacon a hasonló jellegű árnyékolók körében, kitűnve a folyamatos fejlesztéseivel a versenytársaktól.

A Skye a pergolák Ferrarija. Nincs szükség semmilyen téren kompromisszum megkötésére.

A Skye rendszer olyan helyzetekben a legjobb választás, amikor a teljesen elhúzható tető és a négy évszakos felhasználási igény egyszerre fogalmazódik meg.

Tesztekkel alátámasztva a Skye tetőszerkezete alkalmas hóteher viselésére is, nem szükséges kinyitni a lamellákat.

Mivel főbb alkotóelemit tekintve a Camargue-ból épül fel, így azok előnyei itt is megmaradnak.

Fotók

Sorolt Skye egy étterem teraszán
Skye Aero Dual
Sorolt Skye
Skye
Skye
Skye
Skye
Skye
Skye összegyűjtött lamellákkal

Előnyök

 • S-Drive technológia (szabályozható lamellapozíció és dőlészög)
 • Csúcskategória
 • Nagy felületek lefedésére is alkalmas
 • Hóterhelésre méretezett tetőszerkezet

Tulajdonságok

Videók

A Skye lamellái nem csupán elforgathatók, hanem -a szabadalmaztatott S-Drive technológiának köszönhetően- el is húzhatjuk azokat.

Pergolák és oldalárnyékolóik működtetése telefonon keresztül.

Kerti- és teraszárnyékoló rendszerek esetében a megfelelő tervezés elengedhetetlen.

Skye pergola egy óceánjáró yacht fedélzetén.

Pergola oldalzárások: Lapozható üvegpanelek mozgatása.

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

Kerti- és teraszárnyékoló rendszerek katalógus
Skye pergola angol katalógus

Csomóponti rajzok

 • Csomóponti rajz
  zip

Minőségi tanúsítványok

 • Minőségi tanúsítvány
  pdf

Szerelési útmutatók

 • Szerelési útmutató
  pdf

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!