Termékcsoportok
Email

Skye bioklimatikus lamellás pergola

A Skye bioklimatikus lamellás pergola a 150°-ban elforgatható és teljesen elhúzható lamellákkal felszerelt pergol rendszerek csúcsmodellje. Innovatív, moduláris, vízszintesen zárható és nyitható teraszárnyékoló. Zárt állapotban és normál időjárási körülmények között a tető vízzáró, a rejtett vízelvezető csatornák még a heves záporok esetén is hatékonyan vezetik el a csapadékot a pillérekbe. Számos oldalzárás (textilárnyékoló, tolózsalugáter, üvegpanelek) választhatók hozzá, így minden időjárási körülmény között jól kihasználható. Minden rögzítési megoldás rejtett, az elektromos kábelek a szerkezetbe integráltan futnak és még a padló rögzítési pontjai is észrevétlenek. Csúcskategóriás luxuspergola azoknak, akiknek a kompromisszomok nélküli minőség számít és nem a pergola árak.

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

Innovatív, moduláris, vízszintesen zárható és nyitható teraszárnyékoló, forgatható és összegyűjthető alumínium lamellákkal. A lamellák megbízható működtetését a szabadalmaztatott S-DRIVE technológia biztosítja, amely a lamellákat külön-külön mozgatja és húzza össze (nem vonatkocsi rendszerűen), ezáltal lehetővé téve, hogy a lamellák ne szoruljanak meg és ne roncsolódjon a rendszer egy esetleges elakadás miatt. A rendszer számos oldalelemmel kombinálható.

A lamellák dőlésszöge a kívánt árnyékolásnak és szellőzésnek megfelelően állítható. A lamellák úgy lettek megtervezve, hogy könnyen elvezessék a csapadékot. Ennek okán, zárt állapotban és normál időjárási körülmények között a tető vízzáró. A rejtett vízelvezető csatornák még a heves záporok esetén is hatékonyan vezetik el a csapadékot a pillérekbe.

Ezt a pergolát igényes mérnöki megoldások jellemzik. Minden rögzítési megoldás rejtett, az elektromos kábelek a szerkezetbe integráltan futnak és még a padló rögzítési pontjai is észrevétlenek. A magas minőségű anyagok minimalizálják a karbantartási szükségletet, és egyúttal rendkívüli tartósságot biztosítanak a szerkezetnek. A színvilág rendkívül széles palettája és az opcionális kiegészítők révén testre szabhatjuk az árnyékolót, ami kiválóan alkalmassá teszi azt arra, hogy bármilyen építészeti stílushoz harmonikusan illeszkedjen.

A Skye bioklimatikus pergola, amelynél lamellák állásával szabályozhatjuk a bioklimatikus hatást, vagyis a széláramlást és a levegőcserét. A lamellák nyitása lehetővé teszi a légmozgást, a friss levegő beáramlását, így az árnyékoló alatti meleg levegő távozni tud, ami segít a hőmérséklet csökkentésében és az árnyékoló alatti kellemes megteremtésében.

Összetettsége miatt weboldalunkra nem került fel a rendszer összes részlete. A szerkezet pontos és hibamentes betervezése és műszaki részletek tisztázása érdekében javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az Archishade építész szaktanácsadó kollégáival.

Skye típus esetén lehetőségünk van a lamellák forgatásán felül összehúzásukra is, biztosítva a kellő napfényt a teraszon, például napozáshoz. A lamellák mozgatását biztosító mechanizmus több évnyi fejlesztés és tesztelés eredménye. Az alapelv egy összetett  mechanizmus amely fagyban és koszosodás után is magabiztosan mozgatja lamellázatát. A mozgatást nem gurtnik és csőmotorok biztosítják, hanem orsós művek, speciális mozgatást biztosító kocsik.

Tartószerkezetét és sarok merevségét a Camargue-nál megismert elv biztosítja, a szerkezet szabadon álló sarok pontjait a víz elvezetésre és oldalsó árnyékolók megvezetésére alkalmas oszlopok biztosítják, melyek sarok merev kapocslattal rögzülnek rejtett módon a lamellákat körbe fogó gerendázattal.

A „high end” kategóriába tartozó, prémium minőségű, markánsabb gerendázattal rendelkező luxus pergola, amely olyan ügyfeleknek nyújt tökéletes árnyékolási megoldást, akik teljesen nyitható tetejű pergolát keresnek. A teraszárnyékoló lamellái nyitott állásban nem blokkolják a napsugarakat, így a lakótér világos maradhat.

 

A Skye teraszárnyékoló rendszerét az évszázados múltra visszatekintő belga cég, a RENSON fejlesztette ki.

A Renson a kezdetektől fogva diktálja a trendet a világpiacon a hasonló jellegű árnyékolók körében, kitűnve a folyamatos fejlesztéseivel a versenytársaktól.

A Skye a pergolák Ferrarija. Nincs szükség semmilyen téren kompromisszum megkötésére.

A Skye rendszer olyan helyzetekben a legjobb választás, amikor a teljesen elhúzható tető és a négy évszakos felhasználási igény egyszerre fogalmazódik meg.

Tesztekkel alátámasztva a Skye tetőszerkezete alkalmas hóteher viselésére is, nem szükséges kinyitni a lamellákat.

Mivel főbb alkotóelemit tekintve a Camargue-ból épül fel, így azok előnyei itt is megmaradnak.

Fotók

Skye bioklimatikus lamellás pergola
Skye bioklimatikus lamellás pergola
Skye Aero Dual bioklimatikus lamellás pergola
Skye Aero Dual bioklimatikus lamellás pergola
Skye Aero Dual bioklimatikus lamellás pergola
Skye Aero Dual bioklimatikus lamellás pergola
Skye Aero Dual bioklimatikus lamellás pergola
Skye Aero Dual bioklimatikus lamellás pergola
Skye Aero Dual pergola árak
Skye Aero Dual pergola árak
Skye Aero Dual pergola árak
Skye pergola árak
Skye Aero Dual pergola árak
Skye Aero Dual pergola árak
Skye Aero Dual pergola árak
Skye Aero Dual pergola árak
Skye bioklimatikus, lamellás pergola
Skye összegyűjtött lamellákkal

Előnyök

 • S-Drive technológia (szabályozható lamellapozíció és dőlészög)
 • Csúcskategória
 • Nagy felületek lefedésére is alkalmas
 • Hóterhelésre méretezett tetőszerkezet

Videók

A Skye lamellái nem csupán elforgathatók, hanem -a szabadalmaztatott S-Drive technológiának köszönhetően- el is húzhatjuk azokat.

Pergolák és oldalárnyékolóik működtetése telefonon keresztül.

Kerti- és teraszárnyékoló rendszerek esetében a megfelelő tervezés elengedhetetlen.

Skye pergola egy óceánjáró yacht fedélzetén.

Pergola oldalzárások: Lapozható üvegpanelek mozgatása.

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

Kerti- és teraszárnyékoló rendszerek katalógus
Skye pergola katalógus angol nyelven

Csomóponti rajzok

 • Csomóponti rajz
  zip

Minőségi tanúsítványok

 • Minőségi tanúsítvány
  pdf

Szerelési útmutatók

 • Szerelési útmutató
  pdf

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!