Termékcsoportok
Email

Tolópaneles szúnyogháló

Egy síkban mozgatható szúnyogháló, működtetése csendes és egyszerű, így forgalmas helyeken is praktikus az alkalmazása. Elsősorban nagyobb felületű erkély, terasz, vagy bejárati ajtók esetén javasolt, de kétszárnyú ablakoknál is praktikus megoldást kínál.

Szúnyoghálóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

A tolópaneles szúnyogháló remek választás nagyobb felületek esetén, de megfelelő megoldást nyújt például kétszárnyú ablakokra is. A toló szúnyogháló rendszer előnye, hogy rendkívül csendes és könnyed a működtetése, míg használata és beépítése kifejezetten kényelmes és egyszerű. A rovarháló toló panel szerelő keretből és egy vagy két tolópályás szárnyból áll.

Bármilyen típusú nyílászáróra alkalmazható, legyen szó erkély-, terasz-, vagy bejárati ajtóról, illetve jó szolgálatot tesz ablakra szerelve is.

Ajánlott azoknak, akik szeretik a legújabb rendszereket alkalmazni, hiszen itt egy kifejezetten innovatív termékről van szó. Csendes és könnyed működése miatt javasolt az alkalmazása forgalmas helyeken is, mint pl. vendéglátóhelyek. A zavartalan működtetéshez nincs másra szükség, csak tökéletes szerelési síkra.

Az Atenád által gyártott szúnyoghálók kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, hazai gyártásban. A cég a minőségi árnyékolók gyártása mellett 2001 óta foglalkozik különböző rovarhálók gyártásával is.

Fotók

Tolópaneles szúnyogháló
Tolópaneles szúnyogháló
Tolópaneles szúnyogháló
Tolópaneles szúnyogháló
Tolópaneles szúnyogháló

Előnyök

  • Jól alkalmazható nagy felületek lefedésére
  • Akár kétszárnyú ablakokon is megállja a helyét
  • Innovatív megjelenés és technológia
  • Egyszerű szerelhetőség

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Technikai képek (részletfotók)

v4
v5
v6
v1
v2
v3
Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!