Termékcsoportok
Email

Tolópaneles szúnyogháló

Egy síkban mozgatható szúnyogháló, működtetése csendes és egyszerű, így forgalmas helyeken is praktikus az alkalmazása. Elsősorban nagyobb felületű erkély, terasz, vagy bejárati ajtók esetén javasolt, de kétszárnyú ablakoknál is praktikus megoldást kínál.

Szúnyoghálóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

A tolópaneles szúnyogháló leginkább nagyobb felületű erkély, terasz vagy bejárati ajtók védelmére alkalmazható, ugyanakkor ideális megoldást biztosít például kétszárnyú francia ablakokra is. Természetesen tetszés szerint alkalmazható bármilyen típusú nyílászáróra, kiválóan használható forgalmas helyekre is.

Az általunk gyártott toló szúnyogháló rendszer előnye, hogy rendkívül csendes és könnyed a működtetése, míg használata és beépítése kifejezetten kényelmes és egyszerű. A rovarháló toló panel szerelő keretből és egy vagy két tolópályás szárnyból áll.

Az Atenád által gyártott szúnyoghálók kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, hazai gyártásban. A cég a minőségi árnyékolók gyártása mellett 2001 óta foglalkozik különböző rovarhálók gyártásával is.

Előnyök

  • ??
  • ??
  • ??
  • ??

Tulajdonságok

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Technikai képek (részletfotók)

v4
v5
v6
v1
v2
v3
Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!