Termékcsoportok
Email

Mobil rolós szúnyogháló

Amellett, hogy használata praktikus, exkluzív megjelenést biztosít az alumínium tokszerkezetnek és lefutónak köszönhetően. Üvegszál alapú szúnyogháló, mely UV stabil hálóval készül, így garantált a kiváló minőség és hosszú élettartam. Ajtóra és ablakra is alkalmazható különböző kivitelben.

Szúnyoghálóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

Alumínium tokos mobil szúnyogháló. Rendkívül kényelmesen, és megbízhatóan üzemeltethető. A kefével ellátott akasztólécének köszönhetően hatásos segítség a rovarvédelemben.

A mobil szúnyoghálók kiválóan alkalmazhatók mind ajtók, mind ablakok lefedésére. Egy mobil szerkezet mozgatása történhet függőleges vagy vízszintes irányban is, a függőleges működtetést leginkább ablakokon, a vízszintest pedig ajtókon alkalmazzák. Kiválóan kombinálható redőnnyel.

A mobil szúnyogháló minden típusú nyílászáró esetén ajánlott, költséghatékony megoldás. Fel- és leszerelése egyszerű és gyors, illetve használata kifejezetten praktikus télen, hiszen ilyenkor egyszerűen a tokba engedhetjük a hálót, így védhetjük az időjárási tényezők elől is. Olyan nyílászárók esetén javasolt az alkalmazása, melyek nyithatók/zárhatók.

Az Atenád által gyártott szúnyoghálók kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, hazai gyártásban. A cég a minőségi árnyékolók gyártása mellett 2001 óta foglalkozik különböző rovarhálók gyártásával is.

Fotók

mobil_vizjel
Mobil szúnyogháló
mobil_vizjel2
Mobil szúnyogháló
Mobil szúnyogháló
Mobil szúnyogháló
mobil_vizjel6

Előnyök

  • Ablakokra és ajtókra egyaránt alkalmazható
  • Egyszerűen szerelhető
  • Megjelenése elegáns
  • Üvegszál alapú, UV-stabil hálóval készül

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!