Termékcsoportok
Email

K500 prémium tokozott napellenző

A prémium, tokozott napellenzők családjába tartozik, azon belül pedig az elegáns softline kivitelek csoportjába tartozik. Az íves tok teljesen zárttá teszi a rendszert, így megvédi a szerkezetet a nedvességtől és a koszolódástól. A szerkezet időtálló alumínium alkatrészekkel készül, a textil pedig kiegészíthető függőleges árnyéktoldattal.

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

A Varisol K500-as prestige tokozott könyökkaros napellenző, mely akár árnyéktoldattal (motoros) is szerelhető. A Varisol tokozott napellenzők masszív alumínium tokozatba kerülnek integrálásra. A tokozat amellett, hogy védi a textilt és a könyökkarokat, zárt állapotban esztétikusan rejti is a különböző alkatrészeket, ezzel modern és kellemes megjelenést biztosítva a napellenző részére. A könyökkarok mozgatása és feszítése nagy teherbírású láncos mechanizmussal történik.

Akár olyan nagyméretű teraszok árnyékolására is alkalmas, mely eléri a 1200×400 cm-es teljes területet, mindezt egy masszív,  impozáns tokozattal és profilrendszerrel rendelkező tokozott napellenzővel megvalósítva.

Olyan vevői igények kielégítésére, ahol fontos szempont, hogy a dizájn, a robosztusabb profilszerkezet kialakítás, az alap standard színválaszték mellett akár egyedi RAL színben történő elérhetőség összhangban legyen egymással az ugyancsak széles kínálatú textilszortimenttel. Valamint a leengedhető árnyéktoldat lehetőségének megléte, mely függőleges árnyékolásvédelmet is biztosít az adott teraszra.

A Varisol egy német gyártó cég, mely többek között napellenzők gyártásával foglalkozik. A cég 1965-ös indulása óta törekszik a tökéletes napellenzők kialakítására, melyeket a magas minőség, a legnagyobb lehetséges kényelem, könnyű telepíthetőség és biztonságos napvédelem jellemeznek. A Varisol alapvetően egy családi vállalkozás, mely mára nagyjából 250 alkalmazottat foglalkoztat. A gyártás házon belül történik kb. 10,000 m2 területen , így lehetőségük van megfigyelni a teljes gyártási folyamatot, ezáltal pedig koncentrálni a magas elvárásokra. A Varisol kizárólag különleges viszonteladó partnerekkel működik együtt, így képes a német gyártású napellenzőiket 18 különböző országba eljuttatni világszerte.

A napellenző kiválasztása teraszra, erkélyre – Minőségi Árnyékolástechnika | Atenad.hu

A minőségi termék első pillantásra nem látszik. Vásárlás előtt a keresztmetszetet vizsgáljuk meg: mekkora az alumínium vastagsága, milyen a bordázottság, ami a profil stabilitásáról gondoskodik.

A napellenzők közül a könyökkar lehet láncos, sodronyos, gurtnis (mindegyik lehet jó), de a sodronyos múlt századi technológia, minőségileg gyengébb. A láncos és gurtnis kivitelben a láncos megbízhatóbb, de a lánc mechanizmus helyigényesebb, robosztusabb szerkezet. A gurtnisnál át lehet húzni egy vezetéket. Mégis a láncos lehet a leginkább megbízható.

A trend és a fejlesztések kizárólag a tokozott napellenzők irányába tartanak. Nyitott napellenzőt csak oda érdemes választani, ahol valami speciális körülmény nem teszi lehetővé a tokozott napellenző alkalmazását. A féltokozott napellenzőknek létjogosultsága megkérdőjelezhető, hiszen árban azonos szinten mozognak a tokozott napellenzőkkel, de technikailag nem nyújtanak annyit.

Ha napellenzőben vagy teraszárnyékolásban gondolkodunk, érdemes gyártó-forgalmazó, vagy megfelelő referenciákkal rendelkező szakember véleményét és tanácsát kikérnünk.

A több, mint 50 éves múltra visszatekintő, német Varisol termékek komoly technikai tudást képviselnek, jellemzőjük a magas minőség és a kifinomult műszaki megoldások kiváló ár-érték aránnyal.

Fotók

K500
K500
k500_vizjel2

Előnyök

 • Tokozott rendszer
  A teljesen tokozott konstrukció rendkívül jó védelmet biztosít a textil és a szerkezet részére.
 • Nagy méretek is kivitelezhetők
  A dupla falu alumínium tok révén még nagy méretek esetében sem hajlik, illetve vetemedik a napellenző.
 • Kombinálhatóság
  Kapcsolt szerkezetek és igen nagy méretek is lehetségesek.
 • Különleges megjelenés
  Minden RAL-színben elérhető, vagy akár Tiger lakkozással is (érdes felületű desinglakkozás).
 • Árnyéktoldat
  Függőleges árnyéktoldattal is szerelhető, akár motorosan is.

Videók

PROFESSZIONÁLIS TERASZÁRNYÉKOLÁS TOKOZOTT NAPELLENZŐVEL!
A videó segít azoknak akik még nem biztosak a döntésükben és keresik a tökéletes megoldást, ugyanakkor szinte minden fontos információ elhangzik a termékről, így azoknak is ajánlott végignézni, akik már döntöttek, de vannak kérdéseik vagy visszaigazolást szeretnének kapni a döntésük helyességéről.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Technikai képek (részletfotók)

150__K500WandmontageoWand
v7
v1
v2
v3
v4
v5
v6
Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!