Termékcsoportok
Email

K200 KOMPAKT tokozott napellenző

A prémium, tokozott napellenzők családjába tartozik, ötvözi a trendi megjelenést és a tökéletes technológiát. Íves tokkal van felszerelve, mely zárttá teszi a rendszer, így megvédi a szerkezetet a nedvességtől és a koszolódástól. A szerkezet időtálló alumínium alkatrészekkel készül.

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

A Varisol K200-as teljesen tokozott könyökkaros napellenző. A Varisol tokozott napellenzők masszív alumínium tokozatba kerülnek integrálásra. A tokozat amellett, hogy védi a textilt és a könyökkarokat, zárt állapotban esztétikusan rejti is a különböző alkatrészeket, ezzel modern és kellemes megjelenést biztosítva a napellenző részére. A könyökkarok mozgatása és feszítése nagy teherbírású láncos mechanizmussal történik.

Ideális közepes méretű teraszok és erkélyek árnyékolására, ahol az árnyékolandó terület akár 6000 mm-es szélességgel és 3500 mm-es kinyúlási mérettel rendelkezik. A konzolok rögzítési pontjai lehetnek akár beton, akár fa anyagúak (példálul szarufára történő rögzítés).

Olyan vevői igények kielégítésére, ahol fontos szempont, hogy a dizájn, a közepes profilszerkezet kialakítás, az alap standard színválaszték mellett akár egyedi RAL színben történő elérhetőség összhangban legyen egymással az ugyancsak széles kínálatú textilszortimenttel.

A Varisol egy német gyártó cég, mely többek között napellenzők gyártásával foglalkozik. A cég 1965-ös indulása óta törekszik a tökéletes napellenzők kialakítására, melyeket a magas minőség, a legnagyobb lehetséges kényelem, könnyű telepíthetőség és biztonságos napvédelem jellemeznek. A Varisol alapvetően egy családi vállalkozás, mely mára nagyjából 250 alkalmazottat foglalkoztat. A gyártás házon belül történik kb. 10,000 m2 területen , így lehetőségük van megfigyelni a teljes gyártási folyamatot, ezáltal pedig koncentrálni a magas elvárásokra. A Varisol kizárólag különleges viszonteladó partnerekkel működik együtt, így képes a német gyártású napellenzőiket 18 különböző országba eljuttatni világszerte.

A napellenző kiválasztása teraszra, erkélyre – Minőségi Árnyékolástechnika | Atenad.hu

A minőségi termék első pillantásra nem látszik. Vásárlás előtt a keresztmetszetet vizsgáljuk meg: mekkora az alumínium vastagsága, milyen a bordázottság, ami a profil stabilitásáról gondoskodik.

A napellenzők közül a könyökkar lehet láncos, sodronyos, gurtnis (mindegyik lehet jó), de a sodronyos múlt századi technológia, minőségileg gyengébb. A láncos és gurtnis kivitelben a láncos megbízhatóbb, de a lánc mechanizmus helyigényesebb, robosztusabb szerkezet. A gurtnisnál át lehet húzni egy vezetéket. Mégis a láncos lehet a leginkább megbízható.

A trend és a fejlesztések kizárólag a tokozott napellenzők irányába tartanak. Nyitott napellenzőt csak oda érdemes választani, ahol valami speciális körülmény nem teszi lehetővé a tokozott napellenző alkalmazását. A féltokozott napellenzőknek létjogosultsága megkérdőjelezhető, hiszen árban azonos szinten mozognak a tokozott napellenzőkkel, de technikailag nem nyújtanak annyit.

Ha napellenzőben vagy teraszárnyékolásban gondolkodunk, érdemes gyártó-forgalmazó, vagy megfelelő referenciákkal rendelkező szakember véleményét és tanácsát kikérnünk.

A több, mint 50 éves múltra visszatekintő, német Varisol termékek komoly technikai tudást képviselnek, jellemzőjük a magas minőség és a kifinomult műszaki megoldások kiváló ár-érték aránnyal.

Fotók

K200 KOMPAKT tokozott napellenző

Előnyök

 • Tokozott rendszer
  A teljesen tokozott konstrukció rendkívül jó védelmet biztosít a textil és a szerkezet részére.
 • Nagy méretek is kivitelezhetők
  A dupla falu alumínium tok révén még nagy méretek esetében sem hajlik, illetve vetemedik a napellenző.
 • Egyszerűen szerelhető
  Két konzol elegendő a rögzítéshez.
 • Különleges megjelenés
  Akár Tiger lakkozással (érdes felületű desinglakkozás) is elérhető.

Videók

PROFESSZIONÁLIS TERASZÁRNYÉKOLÁS TOKOZOTT NAPELLENZŐVEL!
A videó segít azoknak akik még nem biztosak a döntésükben és keresik a tökéletes megoldást, ugyanakkor szinte minden fontos információ elhangzik a termékről, így azoknak is ajánlott végignézni, akik már döntöttek, de vannak kérdéseik vagy visszaigazolást szeretnének kapni a döntésük helyességéről.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Technikai képek (részletfotók)

K200 tokozott napellenző falra szerelve
K200 KOMPAKT tokozott napellenző
K200 KOMPAKT tokozott napellenző
K200 KOMPAKT tokozott napellenző
K200 KOMPAKT tokozott napellenző
K200 tokozott napellenző ferde síkban födémre szerelve
K200 tokozott napellenző mennyezetre szerelve
VARISOL-K200-Tuchabzugmsasz-Motor
Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!