Termékcsoportok
Email

Heroal külső tokos 45° alumínium redőny

Prémium német alapanyagokból, német technológiával készülő alumínium redőny, melyet hazai gyártásban készítenek el. Külső tokos lévén a tok a beépítés befejeztével is látható marad a homlokzaton, mely remekül kiemeli a nyílászárókat.

Árnyékolóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

Külső tokos alumínium redőnyrendszer, merevített alu redőny lécekkel és külső szerelőfedéllel. A lécbevezető könnyedén cserélhető így a redőny sokáig karbantartható marad. Íves formavilágban is kapható.

Alkatrészei a Német Heroal gyárából származnak így az anyag minősége sok éves használat után is a legjobb teljesítményt fogja tudni nyújtani.

Az alapesetben alkalmazott alumínium redőny lécek (Heroal RS37 – 3,5 kg/m2 és RS41 – 3,7 kg/m2) magas minőségű alapanyagokból készülnek így nem összetévesztendők gyengébb minőségű vetélytársaikkal. Felületkezelésük egy speciális festék bevonat mely nagyfokú kopásállósággal bír.

A redőnylécek profilja speciális nem duzzadó habbal kerül kitöltésre, mely az általános tévhittel ellentétben nem hőszigetelési célokat hanem merevítési célokat szolgál – bár az alkalmazott hab egy egészen jó hőszigetelő anyag (λ=0,02 W/mK,) azt a világ egyik legjobb hővezetőjébe töltjük (Alumínium – λ=237 W/mK) amin keresztül a hőmérséklet megkerüli a habot.

Igény esetén kérhető rolós szúnyoghálóval kombinálva vagy ajtó méretek esetén pliszé szúnyoghálóval kiegészítve.

A külső tokos alumínium redőnyt legfőképpen szerkezetileg kész épületekhez ajánljuk.

 • Akik költségkímélő, könnyen szerelhető, magas műszaki tartalmú univerzális rendszert szeretnének.
 • Akik kedvelik a klasszikus megoldásokat.
 • Akik könnyen kezelhető szerkezetet keresnek.
 • Akik kompromisszumok nélkül ragaszkodnak a minőséghez.
 • Akik nem szeretnének néhány éven belül új terméket vásárolni.
 • Akik ki szeretnék használni a hazai gyártás előnyeit.
alt szöveg

Az Atenád redőny hazai környezetben, magas technológiával készül, melyet a piacvezető Atenád Kft. saját gyártással készít. A hazai gyártásnak köszönhetően a termék rendkívül kedvező ár-érték arányban érhető el, rövid gyártási határidővel.

A redőnyrendszerek betervezése során a design szempontjából választhatunk a homlokzat és a redőnylécek színétől eltérő színű tokot, vagy a homlokzat színével megegyezőt, vagy ahhoz hasonlót, ezzel homogenizálva, szinte elrejtve a látszó tokot.

Fotók

Heroal látszó tokos alumínium redőny
Heroal látszó tokos alumínium redőny
Heroal látszó tokos alumínium redőny
Heroal látszó tokos alumínium redőny

Előnyök

 • Egyedi méretek egyedi igények alapján
  Redőnyeinket minden esetben egyedi méretben gyártjuk, pontos felmérést követően.
 • Minőségi alapanyagok
  Redőnyeink minden alkatrésze minőségi, strapabíró anyagokból készül, így garantált a hosszú élettartam és zavartalan működés.
 • Kombinálhatóság
  Alumínium redőnyeink kombinálhatók különböző típusú szúnyoghálókkal vagy textilárnyékolóval is.
 • Hazai gyártás
  Alumínium redőnyeink 2002 óta hazai gyártásban készülnek, melynek köszönhetően gyors gyártási határidővel és kedvező ár/érték aránnyal érhetők el.
 • Igényes megjelenés
  A széles színválasztéknak köszönhetően alumínium redőnyeink szinte bármilyen homlokzathoz tökéletesen illeszkednek.
 • Karcmentes, egyenletes működés
  A csapágyazott tengelyszerkezetnek és az azon elhelyezett gyűrűknek köszönhetően garantált az egyenletes működés és a redőnyprofilok karcolódás elleni védelme.

Tulajdonságok

Videók

PROFESSZIONÁLIS ÁRNYÉKOLÁS ALUMÍNIUM REDŐNNYEL!

A videóban szó esik az alumínium redőny minden fontos tulajdonságáról, megtudhatjuk, hogy mik az előnyei és mikor ajánlott az alkalmazása. Mind a gyártó bemutatótermében, mind egy korábbi beépítés helyszínén bemutatásra kerül a termék és mindent megtudhatunk a gyártási folyamattól a beépítés utolsó lépéséig az Atenád Kft. szaktanácsadójától.

ÉRDEKEL HOGYAN KÉSZÜL HAZAI GYÁRTÁSBAN A HEROAL ALUMÍNIUM REDŐNY?

A videóban bemutatásra kerül az a professzionális gép, mellyel az alumínium redőnylécek vágása, arriterezése és összefűzése történik.

MILYEN BUKTATÓKRA ÉRDEMES ODAFIGYELNI ALUMÍNIUM REDŐNY VÁSÁRLÁSA ESETÉN?

A videóban számos olyan tényezőre hívjuk fel a figyelmet, melyre érdemes nagy figyelmet fordítani alumínium redőnyeink megvásárlása előtt és alatt. Ha hosszú élettartamú szerkezetet szeretnénk anélkül, hogy problémák alakulnának ki az évek során, akkor érdemes végignézni a javaslatokat!

ÉLETÉRZÉS ALUMÍNIUM REDŐNNYEL

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!