Termékcsoportok
Email

Két legyet egy csapás­ra. Új székházában Algarve lamel­lás per­golákkal alakí­tott ki kültéri dohányzó és tár­gyaló pavilon helységeket az OTP Bank Zrt.

Az esztétikus és ergonomikus munka­he­lyi környezet nem­c­sak mun­ka hatékonyságát növeli, de a fluk­tuá­ciót is csökken­ti. Ezért, a dol­go­zói igényeket szem előtt tart­va új, Babér utcai székházá­nak bel­ső kértjében külön­böző funkciókkal bíró, ámde rossz idő esetén is jól kihasznál­ható, min­imális kar­ban­tartási igényű, esztétikus pavilonokat képzelt el a megren­delő.

Projektről

  • Az igényekre válaszul az Algarve pergolarendszert javasoltuk, ami a megrendelő szerint is jó megoldásnak bizonyult.
  • A pavilonok a szél elleni védelem érdekében lapozható üvegfal rendszert telepítettünk, a hőkomfort biztosítása érdekében pedig infrapaneleket építettünk be.
  • A pavilonoknak a pergola keresztgerendáival azonos profilméretű és színű, függőleges fa lapokkal osztott fém keretek adnak esztétikus hátteret, három oldalról.
  • A napszaktól független felhasználását a lamellákba integrált világítás biztosítja.
  • Erre a projektre az Algarve frissen továbbfejlesztett verziója lett beépítve, ami már 100%-ban rejtett rögzítőelemekkel készül, így biztosítva tökéletesen rejtett és letisztult végeredményt.

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!