Termékcsoportok
Email

Két legyet egy csapásra. Új székházában Algarve lamellás pergolákkal alakított ki kültéri dohányzó és tárgyaló pavilon helységeket az OTP Bank Zrt.

Az esztétikus és ergonomikus munkahelyi környezet nemcsak munka hatékonyságát növeli, de a fluktuációt is csökkenti. Ezért, a dolgozói igényeket szem előtt tartva új, Babér utcai székházának belső kértjében különböző funkciókkal bíró, ámde rossz idő esetén is jól kihasználható, minimális karbantartási igényű, esztétikus pavilonokat képzelt el a megrendelő.

Projektről

  • Az igényekre válaszul az Algarve pergolarendszert javasoltuk, ami a megrendelő szerint is jó megoldásnak bizonyult.
  • A pavilonok a szél elleni védelem érdekében lapozható üvegfal rendszert telepítettünk, a hőkomfort biztosítása érdekében pedig infrapaneleket építettünk be.
  • A pavilonoknak a pergola keresztgerendáival azonos profilméretű és színű, függőleges fa lapokkal osztott fém keretek adnak esztétikus hátteret, három oldalról.
  • A napszaktól független felhasználását a lamellákba integrált világítás biztosítja.
  • Erre a projektre az Algarve frissen továbbfejlesztett verziója lett beépítve, ami már 100%-ban rejtett rögzítőelemekkel készül, így biztosítva tökéletesen rejtett és letisztult végeredményt.

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!