Termékcsoportok
Email

Pólus Károly

“Építészként is komoly segítséget jelent a munkáink során, ha szakirányú kérdésekben támogatást kapunk. Az Archishade Kft. munkatársai a tervezéstől a projekt befejezéséig rendelkezésre álltak és hatékonyan segítették a munkákat, a termék paramétereinek vonatkozásában, a beépítési csomópontok tekintetében, a tényleges beépítés folyamán és a vezérléssel kapcsolatos kérdések kapcsán is. Beépítő partnerük szakmai felkészültsége és hozzáállása is garancia volt a minőségi kivitelezésre, és külön kiemelném, hogy a kivitelezést követően felmerülő kérdésekben is készséggel álltak rendelkezésünkre.!”

Pólus Károly
építész, Archikon építész iroda

Pesti Zoltán

“Hónapokon át tartó piackutatás után arra a következtetésre jutottunk, hogy ár/érték arányban az Archishade rendelkezik a legmegfelelőbb kínálattal. Profi személyzet, kiváló kivitelezés, elsőosztályú anyagok. A kivitelező srácok remek csapatot alkotnak, gördülékenyen, precízen, pontosan és nagyon tisztán dolgoztak. A megbeszélt időpontot korrektül tartva, percre pontosan átadva kaptuk meg a pergola beépítését.

A lehető legjobb döntés volt részünkről hogy ezt a céget választottuk, nagyon elégedettek vagyunk a munkával. Semmilyen rejtett költséget nem tartalmazott a pergola kialakítása, és soha nem éreztük egy pillanatra sem, hogy számunkra fölösleges dolgokat próbáltatok volna eladni.

Csak ajánlani tudjuk a céget és a terméket mindenkinek!”

Pesti Zoltán
Gringos Cantina, Szeged

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!