Termékcsoportok
Email

„A kert ékköve a mod­ern per­go­la” Így említi a tula­j­donos azt a biok­li­matik­ius per­go­la rend­sz­ert, ame­lyet abba a tihanyi kertbe álmod­tunk meg és építet­tünk fel, ahol egykor Lati­novits Zoltán is rend­sz­ere­sen pihent.

Ebben a pro­jek­t­ben a megren­delő elvárása az volt, hogy a kertjének közpon­ti részére telepített alumíni­um per­go­la illeszked­jen a tihanyi tájhoz. Min­demel­lett a per­go­la árnyékoló képvisel­je méltó módon azt a kul­turális örök­séget, amit az egykor itt nyaraló híres vendégek jelen­tenek.

A szellemiség mel­lett, aminek a Ren­son Camar­gue biok­li­matikus per­go­la telepítésév­el kíván­tunk megfelel­ni, funkcionális elvárá­sok­nak is eleget kel­lett ten­nünk. Az általunk java­solt elfor­gath­ató lamel­lás per­go­la szélál­ló, oldal­ról is árnyékolt és szúnyo­gháló­val védett, azaz rovar­mentes környezetet teremt. Ebben a pro­jek­t­ben nem a per­go­la ár, hanem a design, a minőség és a funkcional­itás volt a meghatározó.

Camargue bioklimatikus pergola Fixscreen, Loggia és Pliszé szúnyogháló oldalzárássa
Camargue bioklimatikus pergola Fixscreen, Loggia és Pliszé szúnyogháló oldalzárássa
Camargue lamellás pergola Fixscreen, Loggia és Pliszé szúnyogháló oldalzárássa
Camargue bioklimatikus pergola Fixscreen, Loggia és Pliszé szúnyogháló oldalzárássa

Projektről

  • A kerti teraszárnyékolók legsokoldalúbb típusa, a Renson Camargue teszi a helyet még különlegesebbé.
  • A 150°-ban elforgatható lamellák segítségével szabályozhatjuk a teraszra beeső fény mértékét és a természetes szellőzést időjárásnak megfelelően.
  • Rejtett vízelvezetésnek köszönhetően egy nyári zivatar sem ad aggodalomra okot, hogy berendezéseinket biztonságban tudjuk.
  • Oldalárnyékolási funkcióként az extrém szélállóságú Fixscreen árnyékoló került beépítésre, integrált módon, így a balatoni szeles napokon is kihasználhatóvá válik a kert.
  • A fahatású, alumínium loggia tolópaneleket egyszerűen az árnyékolni kívánt területre tolhatjuk, fényviszonyoknak megfelelően.
  • A rovarok ellen modern pliszé szúnyogháló védi a pergola alatt tartózkodókat.

Videók

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!