Termékcsoportok
Email

„A kert ékköve a modern pergola” Így említi a tulajdonos azt a bioklimatikius pergolát, amelyet abba a tihanyi kertbe álmodtunk meg és építettünk fel, ahol egykor Latinovits Zoltán is rendszeresen pihent.

Ebben a projektben a megrendelő elvárása az volt, hogy a kertjének központi részére telepített pergola illeszkedjen a tihanyi tájhoz és képviselje méltó módon azt a kulturális örökséget, amit az egykor itt nyaraló híres vendégek jelentenek.

A szellemiség mellett, aminek a Renson Camargue luxuspergolával kívántunk megfelelni, funkcionális elvárásoknak is eleget kellett tennünk. Az általunk javasolt pergolának szélállónak, oldalról is árnyékoltnak és rovarmentesnek kellett lennie.

Camargue pergola Fixscreen, Loggia és Pliszé szúnyogháló oldalzárássa
Camargue pergola Fixscreen, Loggia és Pliszé szúnyogháló oldalzárássa

Projektről

  • A kerti teraszárnyékolók legsokoldalúbb típusa, a Renson Camargue teszi a helyet még különlegesebbé.
  • A 150°-ban elforgatható lamellák segítségével szabályozhatjuk a teraszra beeső fény mértékét és a természetes szellőzést időjárásnak megfelelően.
  • Rejtett vízelvezetésnek köszönhetően egy nyári zivatar sem ad aggodalomra okot, hogy berendezéseinket biztonságban tudjuk.
  • Oldalárnyékolási funkcióként az extrém szélállóságú Fixscreen árnyékoló került beépítésre, integrált módon, így a balatoni szeles napokon is kihasználhatóvá válik a kert.
  • A fahatású, alumínium loggia tolópaneleket egyszerűen az árnyékolni kívánt területre tolhatjuk, fényviszonyoknak megfelelően.
  • A rovarok ellen modern pliszé szúnyogháló védi a pergola alatt tartózkodókat.

Videók

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!