Termékcsoportok
Email

Sorolt Algarve pergolák alól élvezhetik a festői dombok látványát a vácdukai lovarda vendégei.

Ebben a különleges projektben a megrendelőnk célja az volt, hogy a lovarda központként is üzemelő otthona óriási, 15 x 4,4 méteres teraszát egy homogén struktúrát megjelenítő, hatékony eső és napfény elleni védelmet biztosító teraszárnyékolóval árnyékoljuk.

Az étkező, kültéri nappali és élettér funkciókat betöltő terasz árnyékolására 3 db Algarve, bioklimatikus pergolát javasoltunk, amelyeket sorolva telepített viszonteladó partnerünk a megrendelő számára.

Mivel a telepítési helyszín Vácduka egyik kiemelten szeles területén, egy dombtetőn helyezkedik el, kifejezetten fontos volt, hogy a terasz szél elleni védelme is megoldott legyen, amit a Fixscreen oldalárnyékolóval biztosítottunk.

BT_20200915_Vacduka_208
Sorolt Algarve
Sorolt Algarve
Sorolt Algarve Fixscreen oldalzárással
Sorolt Algarve
Elforgatható lamellás tető
Fixscreen oldalzárás
Sorolt Algarve Fixscreen oldalzárással
Sorolt Algarve
Sorolt Algarve
Sorolt Algarve

Projektről

  • Az Algarve 150°-ban elforgatható lamellákkal, integrált vízelvezető rendszerrel, oszlopokkal felszerelt alumínium szerkezet, amely minden időjárási körülmény között jól kihasználható.
  • A behatárolt szerelési magasság miatt a vízszintes szerelés tűnt a legalkalmasabbnak a minél nagyobb beltér megtartása érdekében.
  • A pergola szerkezet esetében sztenderd méreteket alkalmaztunk a kedvező ér-érték arány elérése érdekében.
  • A rendszer tervezésénél a legfontosabb szempont egy olyan árnyékoló kialakítása volt, ahol a terasz akár egész évben teljes értékűen kihasználható anélkül, hogy lemondanánk a komfortról.
  • Az oldalzárásként beépített Fixscreen árnyékoló akár 130 km / órás szélnek is ellenáll, zárt állapotban pedig betölti a szúnyogháló szerepét is.

Videók

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!