Termékcsoportok
Email

A föl­di paradic­som már­pedig létezik. Zánkán talál­ható és Zen Gar­den Resort­nak hívják, ahol Algarve biok­li­matikus per­go­la rend­sz­erek és több K100 napel­len­ző teszik még tökélete­seb­bé a feltöltődést.

A Zen Gar­den Resort a táj‑, kert- és épület­ter­vezés szim­biózisaként létre­jött igazi, rejtett gyöngyszem a Bal­a­ton észa­ki partján, Zánkán. A közel 6 hek­táros, ősfás terület nyu­gal­mat és feltöltődést kínál az ideérkező vendégeknek. Az égig érő fák lom­b­jai között össze­sen 21 ház vár­ja vendégeit. A vendégek itt igazi intim környezetben élvezhetik a nyaralás min­den pil­lanatát, a stran­dolást, fes­z­tiválozást, kedé­lyes boroz­gatást, vagy túrázást.

A Zen Gar­den Resort szívében kialakí­tott szik­lákkal és növényzettel körül­vett medence tel­jes mérték­ben a ter­mészet része. A vemdégek számára igazi lel­ki feltöltődést nyúj­tanak a masszázs és sza­u­na-szeán­sz szol­gál­tatá­sok.

Ebben a külön­leges pro­jek­t­ben az Archishade fela­da­ta a 21 vendéglátó ház teraszá­nak árnyékolása, a well­ness rés­z­leg előterének szél- és nap elleni védelme volt. Ezen kívül cégünk gon­do­s­dókodott a resort külön­leges hangu­la­tot árasztó Bam­boo étterme teraszá­nak kom­plett beüveg­ezéséről is.

Projektről

  • A 21 vendégház árnyékolását a K100 napellenzőkkel oldottuk meg, amik már a projekt tervezési fázisában betervezésre kerültek.
  • A wellness részleg teraszát Algarve bioklimatikus pergolával árnyékoltuk. A terasz nagy kinyúlása miatt a vízszintes konstrukcióra esett a választás, ami szezontól függetlenül használható.
  • Fontos volt a teljesen egyedileg megépített vázszerkezetre történő rögzítés, hogy a szaunából és jóga stúdióból a Zen Garden ékkövének nevezhető kerti tóra szabadon kiláthassanak a vendégek.
  • Az egzotikus Bamboo étterem 150 m2-es épített teraszát lapozható üvegfalakkal téliesítettük.
  • A terasz beépítése során számos egyéni jellemzőnek (lépcsők melletti oszlop elhelyezések, egyedi bejárati pozíciók, süllyesztett vezetősín) és speciális beépítési szempontoknak kellett megfelelnünk.

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!