Termékcsoportok
Email

A földi paradicsom márpedig létezik. Zánkán található és Zen Garden Resortnak hívják, ahol Algarve pergolák és K100 napellenzők teszik még tökéletesebbé a feltöltődést.

A Zen Garden Resort a táj-, kert- és épülettervezés szimbiózisaként létrejött igazi, rejtett gyöngyszem a Balaton északi partján, Zánkán. A közel 6 hektáros, ősfás terület nyugalmat és feltöltődést kínál az ideérkező vendégeknek. Az égig érő fák lombjai között összesen 21 ház várja vendégeit, hogy igazi intim környezetben élvezhessék a nyaralás minden pillanatát, a strandolást, fesztiválozást, kedélyes borozgatást, vagy túrázást két keréken és vízen.

A Zen Garden Resort szívében kialakított sziklákkal és növényzettel körülvett medence teljes mértékben a természet része, ahol igazi lelki feltöltődést nyújtanak a masszázs és szauna-szeánsz szolgáltatások a vendékek számára.

Ebben a különleges projektben az Archishade feladata a 21 vendéglátó ház teraszának árnyékolása, a  wellness részleg előterének szél- és nap elleni védelme valamint a resort különleges hangulatot árasztó Bamboo étterme teraszának komplett beüvegezése volt.

Projektről

  • A 21 vendégház árnyékolását a K100 napellenzőkkel oldottuk meg, amik már a projekt tervezési fázisában betervezésre kerültek.
  • A wellness részleg teraszát Algarve bioklimatikus pergolával árnyékoltuk. A terasz nagy kinyúlása miatt a vízszintes konstrukcióra esett a választás, ami szezontól függetlenül használható.
  • Fontos volt a teljesen egyedileg megépített vázszerkezetre történő rögzítés, hogy a szaunából és jóga stúdióból a Zen Garden ékkövének nevezhető kerti tóra szabadon kiláthassanak a vendégek.
  • Az egzotikus Bamboo étterem 150 m2-es épített teraszát lapozható üvegfalakkal téliesítettük.
  • A terasz beépítése során számos egyéni jellemzőnek (lépcsők melletti oszlop elhelyezések, egyedi bejárati pozíciók, süllyesztett vezetősín) és speciális beépítési szempontoknak kellett megfelelnünk.

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!