Termékcsoportok
Email

Szeretjük az ipari épületek árnyékolását, mert a nem szokványos környezetben mindig valamilyen különleges kihívást tartogatnak. Ilyen kihívással néztünk szembe a Sygnus Kft. új, paksi gabonatároló és átrakó telephelyén épült irodaház árnyékolása során is. Az épületen ugyanis nemcsak négyszög, de számos háromszög és alakos nyílászáró is helyet kapott ugyanazon a homlokzaton.

A nyílászárók árnyékolásához az Alumark Standard zsaluziát és alakos zsaluziát javasoltuk, amelyekkel szemben a megrendelő elvárása az volt, hogy az alakos kivitel ellenére, a lamellázat ne csak forgatható, de tokban összegyűjthető is legyen.

Alakos zsaluzia
Sodronyos zsaluzia
Sodronyos zsaluzia
Alakos zsaluzia
Sodronyos és alakos zsaluzia

Projektről

  • A beépített termék az Alumark C80 sinés megvezetésű zsaluzia, illetve ennek alakos változata motoros működtetéssel, épületfelügyeleti rendszerrel vezérelve.
  • Ugyanarra a homlokzatra nem csak négyszög, de számos háromszög és alakos zsaluziát is telepítettünk. Az árnyékolónak rendkívül nagy por és szélterhelést kell elviselniük.
  • A Standard zsaluzia a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb zsaluzia rendszer meglévő nyílászárók utólagos árnyékolására.
  • Ez a termékünk családi házak és ipari ingatlanok kedvelt és energiahatékony árnyékolási megoldása. A lefutósíneket távtartós konzolokkal rögzítik a nyílászáróra vagy a fogadófelületre.

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!