Termékcsoportok
Email

Amikor a terasz és a loggia arculati elem egy épületen, akkor csak a Loggia tolózsalugáter jöhet szóba mint professzionális árnyékolás.

Budapest egyik utolsó foghíjtelkére, a Keleti Pályaudvar mellett 2020-ban kezdődött meg és 2021-ben került átadásra az átutazók számára kedvező árú szállást kínáló IC Hotel építése. Az épület markáns, külső arculatát teraszok és loggiák szövete alkotja.

Megrendelőnk elvárása a projekt során ezen loggiák, mozgatható lamellás árnyékolókkal történő árnyékolása volt egyedi design alapján.

A projekt keretében a Loggia tolózsalugáterek beépítését javasoltuk. Ez a termékünk egy alumínium szerkezetű, lamellás, tolópaneles árnyékoló, amely elsősorban teraszok, erkélyek franciaerkélyek, körfolyosók árnyékolásához ideális, de kerti pergolák, teraszárnyékolók, télikertek oldalzárására is kiválóan alkalmas. A panelek akár nyílászáró elé is szerelhetők, így irodaházak, társasházak, családi házak homlokzatára is alkalmas.

Projektről

  • Szoros, szakmai együttműködésben az építésszel és a kivitelezővel, zökkenőmentesen zajlott az egyedi termékek tervezése, gyártása és beépítése.
  • A minimalista hotel épületnek a loggia panelek adnak egyedi, változtatható karaktert, miközben árnyékolják a hotelszobákat.
  • A Loggia tolózsalugáter panelekkel létrehozott csúszóajtó vagy csúszófal nem sötétíti el a belső teret, miközben a hűsítő árnyék mellett a szellőzést is biztosítja, a lamellák közötti résnek köszönhetően.

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!