Termékcsoportok
Email

Amikor a terasz és a log­gia arcu­lati elem egy épületen, akkor csak a Log­gia tolózsalugáter jöhet szó­ba mint pro­fesszionális árnyékolás.

Budapest egyik utol­só foghíjtelkére, a Keleti Pályaud­var mel­lett 2020-ban kezdődött meg és 2021-ben került átadás­ra az átu­tazók számára ked­vező árú szál­lást kínáló IC Hotel építése. Az épület markáns, kül­ső arcu­latát teras­zok és log­giák szövete alkot­ja.

Megren­delőnk elvárása a pro­jekt során ezen log­giák, moz­gath­ató lamel­lás árnyékolókkal történő árnyékolása volt, egye­di design alapján.

A pro­jekt keretében a Log­gia tolózsalugáter beépítését java­soltuk. Ez a ter­mékünk egy alumíni­um szerkezetű és alumíni­um lamel­lás, toló­pan­e­les árnyékoló. Első­sor­ban teras­zok, erké­lyek fran­ci­aerké­lyek, kör­folyosók árnyékolásához ideális, de ker­ti per­golák, teraszárnyékolók, télik­ertek oldalzárására is kiválóan alka­lmas. A toló­pan­elek akár nyílászáró elé is szerel­hetők, így iro­daházak, tár­sasházak, csalá­di házak hom­lokza­tára is alka­lmas.

Projektről

  • Szoros, szakmai együttműködésben az építésszel és a kivitelezővel, zökkenőmentesen zajlott az egyedi termékek tervezése, gyártása és beépítése.
  • A minimalista hotel épületnek a loggia panelek adnak egyedi, változtatható karaktert, miközben árnyékolják a hotelszobákat.
  • A Loggia tolózsalugáter panelekkel létrehozott csúszóajtó vagy csúszófal nem sötétíti el a belső teret, miközben a hűsítő árnyék mellett a szellőzést is biztosítja, a lamellák közötti résnek köszönhetően.

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!