Termékcsoportok
Email

Etyek Mag­yarország egyik legkisebb borvidéke, ahol a századelős kúriákat, mod­ern, min­i­mal­ista, borásza­tként és csalá­di otthonként is használt épületek váltják fel a mai kor­ra jellemző árnyékolási igényekkel.

Ebben a pro­jek­t­ben fela­datunk egy galéri­asz­erű tetőtér árnyékolása volt. Meg­bízónk elvárása egy olyan árnyékoló volt, ame­ly jól illeszkedik a min­i­mal­ista és letisz­tult épület stílusához, kiemelt szél elleni védel­met nyújt, kis tok­sz­erkezetű, a tető méretét osztás nélkül fedi le és nem lóg ki a tető síkjából.

Az ügyfél igényeire válaszul a Top­fix Max, zip-es rend­sz­erű, üveg­tető fölé szerel­hető télik­ert árnyékolót java­soltuk, ame­ly foko­zot­tan szélál­ló és kife­jezetten alka­lmas nagy üveg­felületek árnyékolására. Az ebben a ter­mék­ben alka­lma­zott tex­til, a hővédelem biz­tosítása mel­lett meghagy­ja a szabad kilátás élvezetét.

Projektről

  • A megrendelő a letisztult formavilág híveként, igényként támasztotta a szerkezettel szemben, hogy az a tető síkjába illeszkedjen és minél kevésbé lógjon ki abból.
  • A Topfix Max nagy, akár 30 m2-nél nagyobb vízszintes, függőleges és ferde felületekre alkalmazható textilárnyékoló, amely mind külső, mind pedig belső oldalon használható.
  • A tok tökéletesen illeszkedik az épület nyílászáróinak megjelenéséhez.
  • Az ellenfeszített textillel ellátott árnyékolórendszer észrevétlenül simul bele a kúria épület tetősíkjába.
  • Az árnyékoló textilt innovatív zipzár-rendszer rögzíti a rendszer oldalsínében, így szélálló, teljesen zárt állapotban pedig a rovarvédelmet is biztosítja.

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!