Termékcsoportok
Email

Etyek Magyarország egyik legkisebb borvidéke, ahol a századelős kúriákat, modern, minimalista, borászatként és családi otthonként is használt épületek váltják fel a mai korra jellemző árnyékolási igényekkel.

Ebben a projektben feladatunk egy galériaszerű tetőtér árnyékolása volt. Megbízónk elvárása egy olyan árnyékoló volt, amely jól illeszkedik a minimalista és letisztult épület stílusához, kiemelt szél elleni védelmet nyújt, kis tokszerkezetű, a tető méretét osztás nélkül fedi le és nem lóg ki a tető síkjából.

Az ügyfél igényeire válaszul a Topfix Max, zip-es rendszerű, üvegtető fölé szerelhető télikert árnyékolót javasoltuk, amely fokozottan szélálló és kifejezetten alkalmas nagy üvegfelületek árnyékolására. Az ebben a termékben alkalmazott textil, a hővédelem biztosítása mellett meghagyja a szabad kilátás élvezetét.

Projektről

  • A megrendelő a letisztult formavilág híveként, igényként támasztotta a szerkezettel szemben, hogy az a tető síkjába illeszkedjen és minél kevésbé lógjon ki abból.
  • A Topfix Max nagy, akár 30 m2-nél nagyobb vízszintes, függőleges és ferde felületekre alkalmazható textilárnyékoló, amely mind külső, mind pedig belső oldalon használható.
  • A tok tökéletesen illeszkedik az épület nyílászáróinak megjelenéséhez.
  • Az ellenfeszített textillel ellátott árnyékolórendszer észrevétlenül simul bele a kúria épület tetősíkjába.
  • Az árnyékoló textilt innovatív zipzár-rendszer rögzíti a rendszer oldalsínében, így szélálló, teljesen zárt állapotban pedig a rovarvédelmet is biztosítja.

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!