Termékcsoportok
Email

Pliszé szúnyogháló

Modern szerkezet, mely manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A pliszírozott kialakításnak köszönhetően rendkívül strapabíró, használata pedig gyermekek számára is egyszerű. A zsinóros kivitelezésnek köszönhetően működtetése kifejezetten csendes.

Szúnyoghálóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

Pliszírozott, fekete üvegszálas szúnyogháló. Ideális rovarvédelmi kiegészítője minden külső árnyékolónak (pl. zsalugáter, zsaluzia, redőny stb. ), és nyílászáró tartozéknak (pl. rács), mivel szerkezeti vastagsága 20 mm keskeny. Kevlárbetétes feszítőzsinórja rendkívül tartóssá teszi. Vízszintesen, és függőlegesen egyaránt üzemeltethető, így ajtóra és ablakra is felszerelhető.

Az Atenád által gyártott pliszé szúnyoghálója a piacon elérhető legjobb zsinóros kialakítású pliszé szúnyoghálója, mely az elismert olasz cég, a DFM szabadalma alapján készül.

Hazai gyártásban ugyanazt a minőséget kedvezőbb áron és gyorsabb elkészülési határidővel teszi elérhetővé az Atenád Kft. Ez a magyar cég 2007-ban kapta meg a szabadalmi jogot, hogy hazai környezetben gyártson zsinóros pliszé szúnyoghálót. Dunakeszin található gyárukban 7 m szélességig tudják vállalni a termék elkészítését.

A minőségi termékekhez elengedhetetlenek a minőségi alkatrészek, illetve rendkívül fontos, hogy a beszerelést is maximális pontossággal végezzék el, hiszen ezek hiányában, az ezekből adódó különbségek a használat során felszínre kerülnek. Ha hosszútávú megoldást keresünk, akkor nem érdemes kompromisszumokat kötni minőség és a szakemberválasztás terén. Ha az a cél, hogy a pliszé szúnyoghálónk:

 • csendesen, könnyedén működjön,
 • strapabíró legyen,
 • minimális karbantartást igényeljen,

akkor válasszunk magas minőséget képviselő gyártót, és megfelelő képesítéssel rendelkező szakembert, aki szakszerűen végzi el a beépítést. Egy pliszé szúnyoghálót hosszútávra választunk, így a hosszú élettartamot szavatoló ár valójában nem drágább attól, hogy többet fizetünk érte, hiszen nagyságrendekkel tovább élvezhetjük az eszköz tökéletes működését.

Fotók

Pliszé szúnyogháló télikert oldalzárásaként
Pliszé szúnyogháló pergola oldalzárásaként
Pliszé szúnyogháló teraszajtóra szerelve
Pliszé szúnyogháló
Hatalmas felületű pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló teraszajtóra szerelve
Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló egy Pest megyei családi házon
Pliszé szúnyogháló zsaluziával kombinálva
Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló télikert oldalzárásaként

Előnyök

 • Nagy méretek
  Hatalmas méretek, akár 7 méter szélesség is lefedhető a segítségével.
 • Működtetés
  A zsinóros kialakításnak köszönhetően kézi működtetése könnyed, gyors és csendes.
 • Elegáns megjelenés
  A háló fekete színének és a választható színű profiloknak köszönhetően bármilyen megjelenésű ingatlanhoz jól illeszkedik.
 • Strapabíró szerekezet
  A pliszé szúnyogháló különlegessége, hogy rendkívül strapabíró szerkezet, így ez a legjobb választás állatok és gyermekek mellett is.

Tulajdonságok

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

Pliszé szúnyogháló prospektus

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!