Termékcsoportok
Email

Fix keretes szúnyogháló

A fix keretes szúnyogháló egy olyan, keretes szúnyogháló, amely esetében a szúnyogháló külön nem mozgatható. Az alumínium profil gyakorlatilag teljesen résmentesen zár a keretnél, így azon semmilyen rovar, szúnyog, vagy poloska nem képes átjutni. Felszerelése rendkívül egyszerű. Fix kivitel lévén kizárólag ablakra alkalmazható, kedvező árú termék. Üvegszál alapú, UV stabil szúnyogháló készül, így garantált a kiváló minőség és hosszú élettartam.

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Szúnyoghálóról

Alkalmazhatóság

Kinek és milyen esetben ajánjuk

Gyártóról / Márkáról

Gyártói tanácsok

Fix keretes szúnyoghálók mozgatható szúnyoghálókkal szemben megfelelő védelmet biztosítanak a mászó bogarakkal, például a különböző poloska fajokkal szemben is. A fix keretet szinterezett alumínium profil biztosítja, melynek színe egyedileg meghatározható, így nem üt el a nyílászáró színétől. A védelmet biztosító hálót 0,9 x 0,9 mm-es lyuk méretű üvegszálas háló biztosítja. A hazai gyártásnak köszönhetően rendkívül kedvező áron elérhető termék.

Fix szúnyoghálót kizárólag ablakokon javasolt alkalmazni, hiszen ez a rovarháló nem mozgatható. Ez az egyetlen olyan szúnyogháló, mely bizonyos profilok alkalmazásával íves és alakzatos nyílászáróra is szerelhető. Jól alkalmazható igazán kis méretű nyílászárók esetén is. Az egyszerűbb kialakítású fix szúnyoghálóknál fontos, hogy a nyílászáró, melyre fel szeretnénk szerelni mindenképp hozzáférhető legyen külső oldalról, de természetesen vannak olyan altípusai, melyekkel megoldható a belső oldalról történő szerelés is.

A fix szúnyogháló az egyszerűség kedvelőinek ajánlott, illetve számos esetben ez az egyetlen, ami alkalmazható. Ez az egyetlen olyan rovarháló, amelynél biztosan kijelenthetjük, hogy sem repülő, sem mászó rovar nem juthat be a belső terekbe annak köszönhetően, hogy a profil gyakorlatilag teljesen résmentesen zár a keretnél. Fontos szempont, hogy csak abban az esetben alkalmazható, ha a nyílászárón nem helyezkedik el vízvető.

Az Atenád által gyártott szúnyoghálók kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, hazai gyártásban. A cég a minőségi árnyékolók gyártása mellett 2001 óta foglalkozik különböző rovarhálók gyártásával is.

Fotók

Fix keretes szúnyogháló
Fix keretes szúnyogháló
Fix keretes szúnyogháló
Fix keretes szúnyogháló alumínium kerettel
Fix keretes szúnyogháló alumínium kerettel

Előnyök

  • Kifejezetten kis méretekben is alkalmazható
  • Egész biztosan nem jut át rajta semmilyen rovar
  • Különböző altípusok érhetők el
  • Egyszerű, mégis nagyszerű

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Katalógus, prospektus

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Árajánlat kérés erről a termékről
ÁRAJÁNLAT MEGTEKINTÉSE (0 tétel)

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!