Termékcsoportok
Email

A Zalazone autóipari tesztpálya nem csak hazánkban, de Európában is egyedülálló. Az Autóipari Próbapálya Zala Kft. beruházásban megvalósuló világszínvonalú létesítményben a legkorszerűbb eszközök a legújabb szenzor- és képfeldolgozó technológiákkal teszik lehetővé a világ vezető autógyártóinak a különböző körülmények közötti vizsgálatokat.

A komplexumban dinamikai felület, a nagy sebességű vezethetőségi pálya, az önvezető gépjárművek tesztelésére alkalmas smart city zóna, féktesztfelület, az autópálya- és az országúti tesztszakaszok, valamint járműdinamika tesztekre alkalmas pályaszakaszok állnak a járműipari fejlesztők rendelkezésére.

A komplexumhoz egy konferenciaközpont, irodaépület és számos kiszolgáló létesítmény is kapcsolódik. Ezen épületek árnyékolásában, valamint gépészeti berendezéseik burkolásában az Archishade Kft. is részt vett.

Feladatunk a konferenciaközpont energiahatékonysági szempontból hatékony külső, valamint a fényszabályozást lehetővé tevő belső árnyékolása volt a minimalista design jegyében. Ezt feladatot Fixscreen textilárnyékolókkal valamint beltéri motoros rolettákkal oldottuk meg.

Ugyancsak cégünk kapott felkérést az épületek gépészeti tereinek elburkolására. A projektnek ehhez a részéhez Linius folyamatos szellőző- és dekorburkolat rendszert terveztünk és gyártottunk.

Linius- Zalazone projekt
Szellőzőrácsok
Szellőzőrácsok
Fixscreenek
Fixscreenek
Fixscreenek
Linius
Linius
Linius
Főépület
Tesztpálya

Projektről

  • A Linius hő- és hangszigetelési, valamint építészeti szempontból is optimális megoldást nyújt a gépészeti kivezetések (befúvó, elszívó) homlokzati integrálására.
  • A szellőző és dekorburkolatok közül a Linius rendelkezik a legjobb légáteresztési tényezővel.
  • A Fixscreen zip rendszerű textilárnyékoló hatékonyan védi a belső tereket a túlmelegedés ellen és rendkívül szélálló, akár 130 km / órás szélnek is ellenáll.
  • A Fixscreen használatával akár 6 méter széleségű, illetve 22 m2 nagyságú üvegfelületek is árnyékolhatók.

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!