Termékcsoportok
Email

Motoros működtetésű, Varisol K450 inte­grált napel­len­ző árnyékol­ja a gyémán­tokat a Moni’s éksz­er Október 6‑i utcai boltjában.

Fela­datunk az ékszer­bolt kirakatá­nak árnyékolása volt oly módon, hogy az árnyékoló vis­sza­hú­zott állapot­ban tel­je­sen inte­grálód­jon az üveg­portál­ba. Bár egysz­erűnek tűnik, de ez a fela­dat kife­jezetten sok sta­tikai számítást és nagy­on precíz kivitelezést igényelt.

Min­demel­lett a java­solt árnyékoló­nak meg kel­lett felel­nie a műem­lékvédel­mi szem­pon­tok­nak, erősíte­nie kel­lett az üzlet high-tech imázsát és sug­al­la­nia kel­lett azt a minőséget, amit a gyémánt éksz­ereket for­gal­mazó Moni’s éksz­er képvisel a vásár­lók felé.

Projektről

  • A beépített Varisol K450 napellenző teljesen tokozott, könyökkaros napellenző szögletes (minimalista) formavilággal, mely akár homlokzatburkolat síkjába is besüllyeszthető.
  • A termék alkatrészekben érkezett és a helyszínen kellett összeépíteni.
  • A tokszerkezet megvédi a szerkezetet a nedvességtől és a koszolódástól, a szerkezet időtálló alumíniumból készül.
  • A Varisol tokozott napellenzők masszív alumínium tokozatba kerülnek integrálásra. A tokozat védi a textilt és a könyökkarokat, zárt állapotban esztétikusan elrejti a különböző alkatrészeket, ezzel modern és kellemes megjelenést biztosítva a napellenző részére.
  • A könyökkarok mozgatása és feszítése nagy teherbírású láncos mechanizmussal történik.
  • A szerkezet nagyméretű, akár 1200 x 400 cm-es teljes területű teraszok árnyékolására is alkalmas.

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!