Termékcsoportok
Email

Motoros működtetésű, Varisol K450 integrált napellenző árnyékolja a gyémántokat a Moni’s ékszer Október 6-i utcai boltjában.

Feladatunk az ékszerbolt kirakatának árnyékolása volt oly módon, hogy az árnyékoló visszahúzott állapotban teljesen integrálódjon az üvegportálba. Bár egyszerűnek tűnik, de ez a feladat kifejezetten sok statikai számítást és nagyon precíz kivitelezést igényelt.

Mindemellett a javasolt árnyékolónak meg kellett felelnie a műemlékvédelmi szempontoknak, erősítenie kellett az üzlet high-tech imázsát és sugallania kellett azt a minőséget, amit a gyémánt ékszereket forgalmazó Moni’s ékszer képvisel a vásárlók felé.

Projektről

  • A beépített Varisol K450 napellenző teljesen tokozott, könyökkaros napellenző szögletes (minimalista) formavilággal, mely akár homlokzatburkolat síkjába is besüllyeszthető.
  • A termék alkatrészekben érkezett és a helyszínen kellett összeépíteni.
  • A tokszerkezet megvédi a szerkezetet a nedvességtől és a koszolódástól, a szerkezet időtálló alumíniumból készül.
  • A Varisol tokozott napellenzők masszív alumínium tokozatba kerülnek integrálásra. A tokozat védi a textilt és a könyökkarokat, zárt állapotban esztétikusan elrejti a különböző alkatrészeket, ezzel modern és kellemes megjelenést biztosítva a napellenző részére.
  • A könyökkarok mozgatása és feszítése nagy teherbírású láncos mechanizmussal történik.
  • A szerkezet nagyméretű, akár 1200 x 400 cm-es teljes területű teraszok árnyékolására is alkalmas.

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!