Termékcsoportok
Email

Mintha nagyképernyős full HD TV-én néznénk egy álomszerű, 3D-s balatoni természetfilmet; ilyen az amikor egy extravagáns balatoni, vízparti luxusvillát egyedi pergolarendszerek tesznek még különlegesebbé.

E minden igényt kielégítő, közvetlen vízparti, balatoni luxusvilla tulajdonosa nemcsak még szebbé, de még élhetőbbé és kívánta tenni gyönyörű ingatlanát, amikor a Renson Aero pergolarendszerek mellett döntött.

Megrendelőnk elvárása az volt, hogy az épület meglévő teraszait szél- és esővédetté tegyük, továbbá, hogy kerüljön kialakításra egy külső terasz is. Mindezt az épület egyedi építészeti kialakításába integrálva. A minden szempontból extravagáns, különleges adottságokkal és különleges műszaki megoldásokkal rendelkező épület próba elé állította tervező csapatunkat.

Szerkzetre ültetett Algarve Aero
Szerkzetre ültetett Algarve Aero
Szerkzetre ültetett Algarve Aero
Mélyedésbe süllyesztett Algarve Aero
Szerkzetre ültetett Algarve Aero
Szerkzetre ültetett Algarve Aero
Mélyedésbe süllyesztett Algarve Aero

Projektről

  • A 60-70 cm-es rétegrend és a nagy fesztávok áthidalása egyedi megoldásokra sarkalt minket.
  • A projekt keretében 3 db Renson Aero, forgatható lamellás pergolarendszer került telepítésre extra magasságú lapozható üvegfallal.
  • Kiemelt megrendelői igény volt, hogy semmilyen vízelvezetés és konzol, illetve rögzítőelem nem látszódhat a beépített árnyékoló rendszereken, így ezeket a burkolat mögé elrejtve láthatatlan módon valósítottuk meg.
  • A szögben találkozó homlokzatok miatt kialakuló alakos épületrészek fedését fix üvegrendszerrel oldottuk meg.

Médiamegjelenések

print
A projekt megjelent a magazin 2021/4-es lapszámában melyet a logóra kattintva lapozhat fel.

Hiba történt az adatok mentése során!
Sikeresen feliratkoztál!